tiistai 28. joulukuuta 2010

Dashanti turns 19 - let the celebration begin!

Tsau!

Täytin sitten 19 vuotta tossa 17.12. Synttärit tuli vietettyä melkoisen railakkaasti. Normaalisti en tykkää mennä baarista toiseen saman illan aikana, mutta tämä päivä oli poikkeus. Olin kutsunut facebookissa noin 60 ystävää viettämään mun synttäreitä menemällä ensin Kaarnaan skumpalle, sieltä Tivoliin ja sieltä ehkä vielä jonnekin muualle. Noh, Kaarnassa saatiin jotenkin taivuteltua itsellemme pöytä, mikä oli tosi jees.

Kaarnassa herkistellen, ystävät piti ihania puheita

Skumpan juonti jäi vaan vähän lyhyeen, koska mun vieraita alkoi tulemaan sinne pieneen baariin aika paljon. Kiitettiin henksua ja lähdettiin metsästämään uutta alottelupaikkaa.

Walking on Mansku.. Iguana on täys. Bakers, ei riitä kaikilla ikä. No, kokeillaanpas tota Williä Wäinöä. Se natsas. :) Olinkin jo mukavassa tuiskeessa siinä vaiheessa.

Kun Wäinö oli täyttänyt tarpeemme, aloimme tekemään lähtöä Tivoliin. Olin saanut nimeni listaan + 15 kaveria jonon ohi. Ja eikun sisään vaan. Fredan Tivoli ei miellyttänyt kaikkia, joten osa kavereistani lähtivät Jenny Woohon. Pienen draamailun jälkeen niin lähdin minäkin ja suurin osa kavereistani jäivät Tivoliin.
Jennyssä minua odotti Cristal Snow (laulaja) ja Niko La (drag-artisti), pöytävarauksen, perusperjantai shown ja skumppapullon kera! Ah mitä palvelua.. :)) Kuvasta näkee millanen meininki siellä sitten oli ..


Nikon kanssa
"Selvänä kuin sepot"

Seuraavana päivänä, eli 18.12. jatkettiin mun synttäreitä ja juhlittiin Michaelia. Illan tulos oli se, että päädyttiin Niko kanssa Jenny Woon promovideolle. Ugh :D
Videolta käy ilmi että Aste tuli tekemään yllätysvierailun Jennyyn ja heitti sitten pienen keikan samalla.

Erityisesti en fanita ketään, mutta pakkohan se nyt oli räpsästä pari kuvaa Asteen kanssa!;)

Aste & Niko La 18.12 Jenny Woo

Aste & Niko La 18.12. Jenny Woo

Vaikutti muuten tosi ihanalta tyypiltä ja pakko myöntää et kävin kuuntelee Asteen Normipäivän youtube-sivustolla :D Hehhehh. Semmonen viikonloppu :))
Ps. Jos ette tiedä keitä Cristal Snow ja Niko La ovat, niin ottakaa nyt ihmeessä selvää näiden linkkien avulla!! ;)

Ei kommentteja: