keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Waiting for new years...

It's just a few days away!

Ollaan kolmen tyttökaverin kanssa vuokrattu sellanen semi-jees tila Espoosta uudeks vuodeks ja ollaan kutsuttu sinne tietysti kasa kavereita. Oltiin aikasemmin tällä viikolla kahvittelemassa ja suunnittelemassa meidän juhlia, jonka jälkeen päädyttiin käymään cybershopissa kattoon piilareita. Alunperin halusin jotkut vaaleat, Allu halusi vihreät ja Pinja hunajanruskeat. Lopuksi ostettiin kaikki siniset (Aqua Blue). Heh pitää kattoa ettei laiteta niitä samaan aikaan kaikki kolme - kuinka tyhmältä sekin näyttäisi?

Silmistä puheen ollen, mun täytyy ehdottomasti keksiä uusi meikki uudeks vuodeks! Mulle meikki on kaikesta tärkein osuus koko bailaamisessa! Tykkään räikeistä väreistä ja kehittelen itselleni aina uusia silmämeikkejä. Ystäväni kehuvat niitä aina, itsekin pidän niistä, mutta ymmärrän jos kaikki eivät. Yleensä silmämeikkini sopii paitaani/mekkooni/tunikaani, mutta joskus teen sellaisen, joka natsaa esimerkiksi korujeni tai jonkun muun asusteeni kanssa. En ole seurannut minkäänlaisia meikkiblogeja näitä tehdessäni, vaan olen tehnyt ne vapaalla kädellä ja omasta päästä. En ole aikaisemmin keksinyt näille myöskään nimiä, mutta tässä samalla voisin keksiäkin..


"Sky Blue"  Sininen meikki natsaa mekon kanssa ja toisessa kuvassa korvakorujen kanssa (vaikka ei ole täysin sama väri). Sininen mekko ja Gucci-aurinkolasit, kuten myös korvakorut ovat kaikki ostettu Turkista (Kusadasista). Luomiväri on paletistani, jonka sain ystävältäni Kyprokselta (kuva tekstin lopussa).


"Plum" Käytin luumunvärisen silmämeikin kanssa melkeinpä saman väristä trikoo-liiviä, joka on ostettu Seppälästä alennusräkistä.


"Summer Lime" Vähän niin kuin Summer Wine mutta ei sinne päinkään. Tässä meikissä käytin Tarjoustalon limevihreää luomiväriä yläluomiin, Rimmelin mustaa eyelineria. Rajasin alaluomen metallisen sinisella Maybellinen rajauskynällä. Sitä samaa tököttiä on tuossa "taiteellisessa" kuvassa mun huulissa ;D


"Reddish Bloom" Kypros-palettiani käyttäen. Yläluomen sisäpuolelle sekoitin kultaista ja hitusen oranssia (se tuo pronssisemman enemmän kuin kellertävän sävyn) ja luomen ulkopuolelle sekoitin tummanpunaista ja luumunväristä luomaria. Eyelinerit ylös, mustat kajaalit alas ja ripsarit sekä ylös että alas. Jälkimmäisessä kuvassa tein yläluomen väristä enemmän metallisen kuin pronssahtavan rajaamalla ennen meikkausta yläluomen valkoisella kajaalilla. Sen jälkeen sekoitin valkoista/hopeeta ja kultaista.


"Aqua Green" Silmät on rajattu ensin Rimmelin mustalla ja sen yläpuolelle Isadoran Caribbean Green eyelinerilla. Toisessa kuvassa vihreät Cybershopin piilolinssit.


"Petrol" Tätä meikkiä olen tehnyt jo vuosia eri luomiväreillä, mutta aina samalla idealla. Vaaleansinistä yläluomen sisemmälle puolelle ja tummaa petrolin sinistä yläluomen ulommalle puolelle. Vahvuutta voi säädellä värin määrän mukaan. Alimmassa kuvassa olen tehnyt saman efektin alaluomelle. Tämä on yksi lempparimeikeistäni :)


"Turquoise Dream" Turkoosi on mun lempiväri.. ei tässä muuta :D Meikki on Kypros-paletistani ja tein sen sekoittaen valkoista/hopeaa ja meren sinistä.

"Eagle Eye" En tiedä miksi mulle tuli mieleen tästä kotkan silmä mut oh well.. Otin Kypros-paletistani kultaista, oranssia ja tumman harmaata ja tässä sitten tuotos :) Vapaalla kädellä tehty, kuten kaikki muutkin silmämeikkini.


"Golden Rush" Ensimmäisessä kuvassa on käytetty kultaista yläluomen sisäpuolelle ja alaluomen rajaukseksi. Yläluomen ulkopuolelle tummanruskeaa. Rajaukset ja voilá! Jälkimmäisessä kuvassa Halloween-meikki on vähän laimeampi kultainen (ilmän ruskeaa ja ala-rajauksia) naamion vuoksi.

"Blue Rainbow" Käytössä jälleen Kypros-palettini. Yläluomeen laitoin ensin valkoista kajaalia, jonka jälkeen laitoin koko silmään valkoista/hopeaa luomaria. Sen jälkeen käytin jostain vanhasta H&M:n luomaripaletista pastellin vihreää ja levitin sen niin että valkoista näkyy vain kulmissa (eli periaatteessa vaaleanvihreä pääväriksi). Sen jälkeen käytin paletistani tumman liilaa, jonka jälkeen tummansinistä. Tummanharmaata voi myös laittaa pienen ripauksen silmäkulmiin. Kajaali ja eyelineri. Korvakorut Bijou Brigittestä.

"Purple Hills" Käytin Seppälän kirkkaita luomivärejä, liilaa yläluomen sisäpuolelle ja ripaus pinkkiä luomen ulkopuolelle. Käy se välillä niinkin että vaihdetaan tumman ja vaalean värin paikkaa.

"Pink Fluid" Tämä kuva on  ns. ensimmäisten räikeiden meikkien ajoilta, kun hoksasin että värit on kivoja. Luomissa pelkkää pinkkiä ja rajaukset. Sopi tietenkin noihin vaatteisiin.


"Blue Outline" Näissä rajauksissa olen käyttänyt Rimmelin mustaa eyelineria ja BellaPierre luomivärijauhetta. Levitin jauhetta märällä siveltimellä, jolloin siihen tulee tuo metallinen sävy.

"Grayscale" Kypros-paletista käytin metallisen harmaata luomen sisäpuolille ja tummanharmaata luomen ulkopuolelle. Mielestäni hyvä vaihtoehto Smokey-tyyliselle meikille.

Tässä vielä tämä Kypros-paletti


Tiedän jo mitä puen uudeks vuodeks päälle, se on plussaa, mutta uuden meikin keksiminen siihen mennessä? IIIK!! Kun mullakaan ei niitä värejä oo loputtomiin.. :D
Oh well. Wish me luck!!


2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hei sulle sopii tosi hyvin toi sininen väri ! Varsinkin toi Blue Rainbow on mun lemppari =)

Dashanti kirjoitti...

Kiitos! Sininen on vähän kuin tunnusmerkkini =))!