maanantai 17. tammikuuta 2011

BaBy Got Back!

Alright! Oon finally tullu takas Nykistä ja pakko sanoo että oli mahtava reissu! Pääsin näkemään mun isobroidii ja -systerii (joita oon nähnyt viimeks kun olin about 11), mikä oli ihan loistavaa! Tuntu siltä kun oltais hengailtu aina ja oli hauska nähdä paljon meissä on samaa näköö ja luonnetta! Ja mun äiti on ehkä kultasin ihminen maan päällä kun se mahdollisti tän matkan.


En ees tiedä mistä alottaa.. Otin ton matkan aikana n. 500 kuvaa (ostin 4G muistikortin kameraan ihan tätä varten :D). Rakastan maisemakuvia ja rakennuksia ja tykkään muutenkin ottaa kuvia kaikesta. Syötiin ihania ja epäterveellisiä ruokia, käytiin vähän bailaamassa, koluttiin melkeinpä koko Manhattan ja shoppailtiin melkein kaikki rahat niinkun pitikin.


Ground Zero me käytiin kattomassa jo ekana päivänä, koska meidän hotelli oli SOHO:ssa niin Downtowniin oli helppo kävellä. Oli vähän karua kävellä siinä vieressä kun ajattelee mitä 9/11:nä tapahtui..


Kun JC:n ja Daniellen kone vihdoinkin saapu, lähdettiin pienen "kännykän jättö taksiin"- episodin jälkeen käppäilee Little Italyyn ja China Towniin. Molemmissa noista on ihan törkeen hyviä ruokapaikkoja!Seuraavana päivänä lähdettiin Harlemiin metsästää vaatekauppaa nimeltä Ashley Stewart, joka on ihana vaateliike vähän isoluisimmille naisille such as me and my sister ;) Harmi ettei ne toimita tilauksia Eurooppaan.. tai ehkä ihan hyvä vaan (mun rahoja ajatellen).


Näillä Diva dollareilla säästin 90$ seuraavasta ostosreissusta Ashleyssä! :))

Ja eikun subwayhin ja Times Squarelle!
Kun Ashley ei vienyt kaikkia mun rahoja vielä niin päätin käydä Forever 21:ssa Times Squaren uumenissa ja se kauppa vasta meinaskin viedä mut vararikkoon... Siellä on kaikenlaista vaatetta kaikenlaisille naisille, suosittelen siis kaikille!


Ikärajajutut on muuten jenkeissä ihan jerseestä + että Nykissä henkkarit skannataan ettei toinen voi käyttää samaa henkkarii. Me päädyttiin loppujen lopuks jorailee Central Baarin, ja oli kyllä hauskaa vaikka mitään en ottanutkaan!
 
 


The next day was so sunny, so we decided to explore Canal Street. Siellä oli meininki ihan samanlainen kun esim. Egyptissä ja Turkissa, eli sä ostat krääsää ja vähän niinkun saat päättää sille hinnan. Tätä kutsutaan hyväksi tinkimiseksi :D Mun lemppari ostospaikat edellä mainittujen lisäks on Lane Bryant, Payless ja Burlington Coat Factory, tai ainakin näistä oon tehnyt parhaimmat löydöt ja tuhlannut eniten rahaa.


Kun jäätiin mutsin ja Marcelin kanssa kolmistaan käytiin loppureissun aikana kolmessa eri Comedy Clubissa: Dangerfield's Comedy Club (oldest in the world and still running), Village Lantern ja HA! Comedy Club. Ihan tajutonta settiä! Naurettiin vedet silmissä muutamalle tyypille.Empire State Building was sooooo coooooool!!! Siis ihanat kaupunki maisemat :') Mutta edes kuvat eivät kuvaile sitä pienuuden tunnetta kun kattelet kaupunkia :D


Käytiin muuten syömässä meikäläisten eli African American ruokaa (Soul Food) @ Manna's in Harlem. Tässä vähän fotoo..

 


 

Tässä muitakin matkakuvia :

Times Square and the Red Stairs

Shop until you drop

A little more of Times Square


Nää pikku kiskat on must söpöjä
Matkan päätteeks oli kiva saada ylläriks limusiinikyyti hotellilta Newarkin lentokentälle! SUV:t oli kuulemma
loppu niin ne lähetti meille tän :)
Ja eikun suunnittelemaan seuraavaa ulkomaan matkaa !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moikka! olitko hampton inn hotellissa? (times square south)? oliko kiva? :)

Dashanti kirjoitti...

moikka! joo oltiin Hampton Innissä SOHOssa :) Oli joo kiva hotla, siis ihan basic :)!