torstai 20. tammikuuta 2011

Out of the airplane and straight to the clubs

Tähän asti oon pitäytynyt kiltisti mun uuden vuoden lupauksessa (2 kk juomatta) ja mä yritän pysyy samalla linjalla sinne helmikuun loppuun asti, vaikka onki ihan helvetin tiukkaa :D
Lentokentältä kotiin päästyäni en ees mennyt ottamaan tirsoja, vaikka en ollu nukkunu silmänräpäystäkään koneessa (istumapaikat vessojen vieressä ehkä vähän vaikutti tähän asiaan) vaan rupesin tekemään suunnitelmia illalle..

En oo tainnut vielä esitellä mun "toista puoliskoa" täällä. Noh, hänen nimensä on Johnny. Hän on nuori ja komea, ihana ystävä, joka on samalla hulluuden aaltopituudella kuin minä.. eli siis sydämeni lämmike, elämäni valo.Lähdettiin siis lauantai iltana liikenteeseen Johnnyn ja Lauran aka. iha basic:ien kanssa aluks Motellettiin "chill outtaa". Siellä ehkä muutama kaveri yritti saada mua juomaan, mutta en ratkennut - JES!
Motelletissa perusnaamat, basic kaavat, jengi drinksuja joi ja old school soi..Annankadulta Jenny Woohon jatkamaan menoa.

Niko La


Oli kiva tulla takas Suomeen ja nähdä kavereita kun on itse levännyt ja shopannut melkeen koko garderoobinsa uusiksi! Oon ihan kun uus ihminen, uudella asenteella elämään - pirtetyttä piisaa ja jaksaa taas!
Tässä muuten taas uus meikkikokeilu : Smokin' Gold :) - Käytin väreinä kultaista, jonka päälle laitoin vähän oranssia (vie keltaisuutta pois), tummanharmaata ja metallisen hopeeta/vaaleenharmaata.

Nyt on lomailut virallisesti ohi koska mulla oli tiistaina ekat tanssitreenit! Loved it! Dance Actionin keväkausi alko taas ja jos jota kuta kiinnostaa alottaa ni pistäkää ihmeessä kommenttia. Tässä vähän matskua tiistain treeneistä...
Mun tän viikon tavotteena olis lukea ylppärikokeisiin, mutta kun viikonloppuna olis niin hirveesti menoa ja meininkiä, Jenny Woo meinaa täyttää vuosia lauantaina! Ja perjantaina olis vaikka ja mitä, mutta Movement-tapahtuma houkuttelee ehkä eniten. Let's see what happens..


MOVEMENT on kerran kuussa pidettävä Nyc tyylinen klubi, intohimoisille tanssijoille ja heille, jotka nauttivat monipuolisesta sielukkaasta rytmimusiikista.
Movement tuo esille tanssityylejä ja joka kerta teemana eri tyylisiä tanssikilpailuja ja/ tai tanssiesityksiä.

21.1. Popping battle 1 vs. 1

...
Movementissa tärkeää on hyvä musiikki ja loistavat tiskijukkamme soittavat taatusti monipuolista tanssimusiikkia.

Dj ANNA S, on tehnyt pitkän uran Suomessa sekä ulkomailla ja soittanut myös New Yorkissa.
Anna S on monipuolinen Dj, jonka settiin kuuluu mm. housea, afroa ja latinjazzia.

Dj DPSOUL on klubi- ja katutanssijoiden suosiossa. Hän on soittanut tanssitapahtumissa kuten Nordic Movesissa ja tietenkin monissa suosituissa klubeissa. Dpsoul on soittanut jo 8 vuotta, musiikkityyleinä disco, soul, vanha ja uudempi hip-hop sekä house.

Klubi-isäntä IMA IDUOZEE on lahjakas tanssija joka on voittanut tai sijoittunut kärkeen monissa suomalaisissa ja skandinaavisissa breikkitanssi kilpailuissa vuodesta 2000 lähtien. Ima on myös ollut kutsuvierasesiintyjänä useissa ulkomaisissa tapahtumissa, mm. vuosina 2008 ja 2009 R 16, B-boy maailmanmestaruuskisoissa, Koreassa.

Information in english on the Movement Facebook page.

K 22, liput 6€, eteispalvelumaksu 2,5

Ei kommentteja: