maanantai 31. tammikuuta 2011

Speedin'


Uääää kirjotukset lähestyy eikä mua kiinnostais keskittyyyyyyyyy! En lukenu viikonloppuna sivuakaan Ruotsin enkä Yhteiskuntaopin kirjoista, vaikka piti.

Oltiin tosiaan perjantaina keilaamassa ja tyypillisesti meidän porukka oli myöhässä radalle :D Mut ei se mitään, hauskaa oli - vaikka Timi päihitti mut ehkä 10 pisteellä..


Sieltä suunnattiin Diamondeihin (Cirkukseen), joissa on mun mielest yleensä hyvä meno mutta nyt pieni pettymys. Jennyki oli lauantaina ihan melkeen tyhjä :OOuto viikonloppu. Mut oli kyllä ihanaa nähdä esim. Inkaa pitkästä aikaa kunnolla! Muisteltiin kaikkia vanhoja sekoilureissuja esim. 50 Centin kaa backstagella - mä muistin et se oli ihan pari vuotta sitte, mutta Inka vähän freeshas ja sano että se oli vuonna 2007. Silleen et "Ada sä olit sillon joku 15v."
Opin viikonlopun aikana sen että kaikkiin ystäviin pitää pitää yhteyttä vaikka tuntuis olevan kuinka kiire!!!

Testasin muuten piilareita mitkä ostin vähän aika sitten ja näköjään aikas hyvännäköset :)
Sunnuntaina Jenny illan jälkeen heräsin Johnnylta ajoissa ja suuntasin Eiraan näkemään Aidaa. Likka oli ilmeisesti lataamassa puheaikaa ku mä pommitan sitä puhelimeen ja rämpytin ovisummerii. Loppujen lopuks mul meni hermo ja rykäsin alaoven auki että pääsin rappuun :D Hups.. Kyl se lukko skulaa vielä! Kerkesin vielä samana päivänä Dinan kanssa kahville ja faijan kanssa ajelee! Lovely!


Mul on viimeaikoina ollu niin NINJA olo ja nyt haluun jakaa sen by expressing it with these pictures :DNyt officelta puntille ja sieltä iltalukioon! Have a nice day ya'll!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanan tällai ilonen ja pirtee blogi! :)

Dashanti kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Siihen pyrinkin :))!

Dashanti kirjoitti...

Ja lukijaks saa liittyä jos haluaa ;)!