maanantai 14. helmikuuta 2011

Railakasta

It's over!
Mun viikonloppu sujui erittäin överisissä merkeissä. Yleensä en sellasessa tilassa ole, mut nyt kun on ollut kunnolla juomatta sen 1,5kk ja perjantai-ilta treenien jälkeen alkaa 18 vuotta vanhalla WHISKEYLLÄ niin ei kai ihmekkään.

Suunnattiin Lauran kanssa Koskelasta Leppävaaraan viettämään Caken synttäreitä ja tosiaan ensimmäinen asia mitä meille juotettiin oli whiskey, jota seuras b-day boy tequilat ja alakertaan päästyämme: finlandia vodkat. Siihen se muisti sitten jäikin :D No ei sentään, mutta melkeen..

 
Sieltä jatkettiin Tivoliin. Muistelen että otettiin Larskin kans taksi 100 metrii Lepuskin asemalta. Otettiin kai sen numeroki ylös :D No joo sama meno jatkuu Tivolissa!
 tuleva tähti selvästikin..

Seuraavana päivänä heräsin ihan koomassa Lauralta seuraavana päivänä ja suuntasin salin kautta himaan freeshaamaan itteeni. Oli ihanaa ku aurinko paisto matkalla.


Oltiin sovittu duunikavereiden kanssa että nähdään, juodaan ja mennään porukalla ulos. Sekin ilta alkoi tietenkin viskillä. Suunnattiin Jennyyn!! En oo ollut niin kännissä todella todella pitkään aikaan.. Olin puristellu kavereiden takamuksia, imutellu puolrandomeiden kaa ja vetänyt muutenkin kunnon showt ympäri ämpäri..


    En tiiä oliko mun nautintoaineiden käytöllä mitään tekemistä tän kanssa mutta ainakin tutustuin Amerikan Huippumalli haussa-ohjelmasta tuttuun Vogue-tanssijaan Benjamin Thomakseen aka. Benny Ninja! He's a sweetheart! + Jos näkisitte sen livenä ette ikinä uskois että se on sen ikänen mitä se on ..! :O


Oli ihan mahtava viikonloppu! Mut guess what?? TÄNÄÄN ON YSTÄVÄNPÄIVÄ! Joten aion mennä nyt viettämään sitä. Muistakaa rakastaa, olla uskollisia, ihania ja kaikin tavoin mahtavia kaikille ystävillenne! Pus moi.
Ainiin..
Mulle sanottiin tänään: "Nyt tiiän miks sul on nii isot tissit, ne on pelkkää sydäntä." kyynel :D♥
Liikuti liikuti

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sulla on erityisen kauniit silmät.

Charming Nails kirjoitti...

Ihanan pirteä blogi sulla :) ehdottomasti pitää käydä vilkuilemassa mitä kirjoittelet. Nätit silmät, meikkikuvista tietenkin tykkäsin eniten sekä kuntosali jutuista :)

Dashanti kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :))
Meikkijuttuja tulossa ehdottomasti lisää :P