keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Jos nauru pidentää ikää...

mä varmaan elän vielä seuraavat pari sataa vuotta! :D
Eilen oli NIIIN hauskaa! Mulla oli vielä tänä aamuna posket ja vatsalihakset ihan kipeet koska nauroin eilen enemmän kuin pitkään aikaan! Lähdin töistä salille, mistä suuntasin Leppävaaran Selloon näkemään Carlosta. Sello oli itsessään mulle jo kokemus koska en oo käyny siellä niin moneen vuoteen - tuntu et olisin ollut täysin eri paikkakunnalla, vaikka eihän nyt Helsinki ja Espoo niin erilaisia loppujen lopuks oo..

Mentiin Caken kans ensiks kiinalaiseen syömään, sellaseen raflaan kuin Mandarin Palace. Otettiin buffa ja mä olin ainakin ihan tyytyväinen (Cake sai varmaan bambusta ilmavaivoja). Buffet makso 11,50€, mutta jos nyt sattuu liikkumaan nälkäsenä Sellossa niin kyllä suosittelisin ruokapaikaksi. Plussaa oli se että paikka ei ollut täynnä ja saatiin sellanen rauhallinen pöytä.

mandarin_palace_2.jpg

Safkan jälkeen käppäiltiin vähän vaatekaupoissa ja päädyttiin kahville Cafe Buffoon. Must oli hassuu kuulla ettei Cake oo koskaan maistanu erikoiskahveja! I mean.. Who hasn't? Anyways, they're delicious! Ite otin vanilja-latten, niinkuin yleensä aina - ja se oli hyvää, niinkuin yleensä aina :D

cafebuffo3

Aika meni niin nopeesti. Oltiin oltu Sellossa reilu 3 tuntii ja vaan juteltu ja naurettu ihan sikana, kun ystävämme Muhis also known as Dressman, Suga G, M-U-H-I-S (with dance moves) soitti ja pyydettiin se meijän seuraks. Siitä se hirnuminen sitte alko...
Muhis on yks hulluimmista ja hauskimmista tyypeistä ketä tiedän! Sen kanssa ei oo koskaan tylsää ja must oli kiva viettää aikaa senkin kanssa pitkästä aikaa.

Sovittiin et pojat tulee mun mukaan Jenny Woohon perjantaina. Katotaan mitä siitäkin tulee :D! Joka tapaukses, omistan tän biisin Muhikselle.


Kello rupes lyömään sen verran että Sellon oli aika mennä kiinni. Onneks pojat oli niin ihania et ne lähti viel heittää mua autolla stadiin. Meillä oli autossa sitten kunnon bileet!

Suga G Remix!

Olin luvannu nähdä Johnnya ja Lauraa joten keksin matkalla sellasen pläänin et mentäis koko konkkaronkan kanssa parille vaikka Motelletiin. Odoteltiin Caken ja Muhiksen kanssa Johnnyy ja Larskii Kampin metriksellä jonkun aikaa ja sen voin sanoo et ihmiset luuli joko et me ollaan kännissä tai et meil ei vaan oo kaikki inkkarit kanootissa. Pidettiin sellast metelii että ei ihmekkään että meitä tuijotettiin..
Mut hei jos naurattaa, sit pitää nauraa - jos tanssittaa, sit pitää tanssia! :D
Motellet oli kiinni joten kurvattiin sitte nykyiseen Baarikärpäseen. Butterfly? Bar-fly? Same difference...

 

 

  

 


Testailin taas uutta meikkiä.. I call it the Amethyst Carat.
Käytin La Femmen paletistani vaalean beigeä luomen sisemmälle puolelle ja ulommalle käytin liilaa, jonka päällä oli vähän glitteriä. Lisäsin hipauksen kultasta luomaria Kypros-paletistani vaalean beigen päälle. Eyelinerit ja rajausket + ripsarit. Voilá! Nyt yritin panostaa vähän enemmän noihin kuviin :) 


Shäbäym!! Have a nice day!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihana blogi!!

Dashanti kirjoitti...

Kiitos kommentistasi =))!

Salha kirjoitti...

Ihanat luomivärit! :)

www.thecabinetoffashion.blogspot.com

Dashanti kirjoitti...

Thank you :)!!

Hemu kirjoitti...

Siulla on tosi kauniit silmät :)

Dashanti kirjoitti...

Tack så mycket :D!