perjantai 4. maaliskuuta 2011

Cigarrettes, caffé lattes and cheeseburgers...

A person could live on those easily. Atleast I could!
Tälläsen niin sanotun treenibuumin aikana on tärketä pitää ruokavalio kondiksessa. Tottakai, jokaisen treenin jälkeen tuntuu siltä että vois syödä hevosen ja monesti ennenki treenaamista tekis mieli käydä mäkkärissä - mutta mitä järkee siinäkin olis? Treenaaminen ei tuottais tulosta ollenkaan. Kuten ei myöskään se, että elää päivät pitkät pelkän röökin ja kahvin voimin, sit menee vetää kunnon work outin ja sit syö jonku pakastepizzan tms. paskaa (niinkuin mä yleensä tekisin, mutta en enää)!

healthy foods 02 Tips on behalf of good health

Tärkeetä on nimenomaan pitää huolta siitä että syö tarpeeks kunnon ruokaa kun treenaa paljon. Itse yritän jättää pastat, leivät ja paistetut ruoat reilusti vähemmälle ja lisään kasvisten ja lihan määrää. Yritän syödä mahdollisimman monta kertaa sopusuhtaisia annoksia päivässä, mutta onhan se vaikeeta aikataulullisesti ja muutenkin. No one said it was gonna be easy though. Vedän vähemmän röökiä, koska haluan parantaa lihaskuntoani ja nostaa kuntoa samalla polttaen rasvaa. Voisin itseasias kertoo teille vähän mun aikataulusta, ni ehkä ymmärrätte mun arjesta enemmän :D (Suurenna klikkaamalla kuvaa)Yleensä noi maanantai- ja torstai-kahvit venyy pitkälle iltaan ja tohon sunnuntaihin kuuluu vielä tappelua CD-levyjen, kameran, tanssi-videoiden ja koneen kanssa.
Takas tähän ruoka-asiaan. Välillä saa ja pitääkin herkutella! Mä annoin itselleni luvan herkutella eilen hyvän treenin jälkeen. Larski halus johonkin ravintolaan syömään koska se on ollut kipee koko viikon. Dallailtiin stadissa ja lopuks löydettiin sellanen kun Sir Eino. Niiden menu oli niin "off the hook" et meidän oli vaan pakko mennä sinne :DWTF????Tilattiin alkuruoaks friteerattuja jättikatkarapuja ja chilimajoneesi NAM! (4€)
Pääruoaks: Einon Burgeri - lihamureketta, aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellaa, pestoo, saldee yms.
Kenen ruokalistassa lukee jälkkäreissä friteerattua mars-patukkaa ja vaniljajäätelöä??
Ja kuka viel oikeesti menee ja tilaa niitä ? No, mepä tietenkin :D! Laura ei oikein tykänny, mun mielestä se oli ihan jees..Aika ummm.. erikoista.
Safkaamisen jälkeen käytiin Ginassa ja ostin sielt pari paitaa ja yhen rotsin. Siellä on kivat alet. Kandee käydä. Etsiessäni sopivaa kokoa yhdestä paidasta, myyjä kysyi minulta mitä etsin ja antoi minulle juuri sen mitä haeskelin. Huomasin hänen olevan eräs bloggaaja ja sanoinkin hänelle "aa, mä oonkin käyny lukee sun blogia". Vastaus: hymy + "jeee":))
Päätettiin minishoppailun jälkeen käydä Kaarnassa vielä yhellä päivän päätteeksi.Tässä pari kuvaa napattuna Jaden blogista meidän tiistain pienryhmätreeneistä. Siitä lyhyesti.. Meidän ryhmän nimi on TrueColorZ, me ollaan hulluja. TCz periaatteessa perustettiin viime vuonna, jolloin tulin itsekin mukaan ja Jade on tämän syksyn uusi tulokas. Me ryhmän jäsenet ollaan kaikki kavereita keskenään ja ollaan tanssittu samoilla tunneilla jo monta vuotta. Me tehdään koreografit itse :) Mä rakastan tätä ryhmää <3

Minä, Hamza, Zahra, Johnny, Nora ja Jade

Näin meillä.

Meidän Mäntyharju suunnitelmat meni vähän plörinäks, koska iskän auton jarru vammailee, junia eikä busseja mee enää ilta 8 jälkeen + muuta säätöö. Tosin, ei tästä olla kokonaan luovuttu! Ajateltiin että voitais mennä vaikka isommalla porukalla keväämmällä, kun on kunnolla aikaa. Olis ollut kyllä ihana päästä pois Helsingistä nyt, mutta ehkä hyvää kannattaa odottaa.

Viikonloppu suunnitelmat on siis että tänään treenien jälkeen Caken ja Lauran kans Jennyyn alottelee (C viel ite ehdotti..ehkä se ei saanukaan traumoja) ja sieltä Tivoliin. Tänään tanssitaan like we were the only people in the bar! I love this soooooonngggggg!!!


Lauantaina mennään aamulla kirpparille! I'm so excited, en oo käyny moneen vuoteen.
Take care of yourselves! Have a nice weekend!

4 kommenttia:

Jade kirjoitti...

OMG MUN ON PAKKO PÄÄSTÄ TONNE SIR EINOO SYÖMÄÄ!!! oliks siel kallista?
& kiva postaus! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Pakko munkin päästä testaamaan tuota erikoisuutta :O

Kat kirjoitti...

mmm...the food looks soo good! :)

katslovefashion.blogspot.com

Dashanti kirjoitti...

Sir Einon hinnat mun mielestä vähän korkealla verrattuna annoskokoihin ja niiden sisältöihin. Alkukravuilla hyvä hinta 4€, burgeri oli 12€ ja jälkkäri 8€. Mutta mun mielestä se oli kannattavaa siinä mielessä, että tulipahan maistettua jotain mitä ei yleensä tulis syötyä :D! I liked.. Thanks for the comments =)!