maanantai 7. maaliskuuta 2011

Feel The Bass


Our "Outta Helsinki" plans turned out to be "Partying in Helsinki". Meillä oli siis ihan basic viikonloppu. Perjantain muodostelma-treenit päättyi vähän haikeissa fiiliksissä (ei aina voi olla hyvät), joten mentiin nostattaa tunnelmaa Jennyyn with Carlos & Laura. Ajoin muuten perjantaina ekaa kertaa autoa yksin, se oli hirveetä! Treenien jälkeen ajoin paaaaaljon paremmin kun kyydissä oli Johnny, Laura ja Jade. Mistäköhän se johtuu? Nimimerkillä paniikkiperse.

Cake aina tupsahti tonne naisten vessaan jostain syystä.. Perus poseeee!
Ja Jennystä Tivoliin :D

Mun outfit of the night:
Hame: Gina Tricot 19,90€ (tällä hetkellä alessa 4,90€)
Musta mekko: Gina Tricot (piilotettu hameen alle ;D)
Vyö: Lindex
Korvikset: Macy's New York


Wild 'n' Out! Tehokaksikko..not! :D
Mun lapsuuden kaveri ja duopari Melody

Tivolissa oli paljon tuttuja perjantaina ja yllättäen - hauskaa oli!
Lauantai-aamuisia tunnelmia jakiksesta. "Let the sunshine in my heart"

 Käytiin muuten kattoo BURLESQUE! Oon halunnut niin pitkään mennä kattoo sitä ja nyt mentiin ja se oli aivan tajuttoman ihana leffa <3 Menkää ihmeessä katsomaan jos ette ole vielä nähneet..


Lauantaina Tivolissa oli FULLHOUSE, mut suurimmiks osin randomeitä. Ehkä osa 'basic Tivoli-kansasta' oli IYAZin keikalla Cirkuksessa. Meitä ei kiinnostanu jonkun 'one hit manin'-keikka... Sitä paitsi Replay on ihan paska biisi :D Lauantaina kehittelin uuden meikin (en tosin käyttänyt Acid- tai Chaos-palettia), mutta mun mielest täst tuli kiva.

Barbie loves LGP. Käytössä oleva paletti: La Femme. Luomen sisäpuolella valkohopeaa/beigeä, ulkoreunalla lilaa ja keskellä läpinäkyvän huulikiillon päällä limevihreää. Rajasin alaluomen kostuttamalla siveltimen ja sitten aloitin rajauksen liilalla ja päätin sen limevihreällä. Kajaali ja eyeliner + ripsari. Huuliin laitoin ensin liilaa luomiväriä, jonka päälle lisäsin läpinäkyvää huulikiiltoa. Piilarit ovat olleet kovassa käytössä lauantaisin, en tiedä miksi.

Korvikset: WarehouseAsukokonaisuuteni oli niin tumma, joten piristin lookia värikkäällä meikillä. Ostin Warehousesta korviksien lisäksi sikamageen rannekorun!


Loppujen lopuks en uskaltanu käyttää rannekorua, koska se irtos koko ajan :( Argh. Mul ei oo lauantaist yhtään klubikuvaa, höhlä.

Sunnuntaina oli duotreenit ja aluks käytiin Melodyn kanssa läpi viikonlopun tapahtumia ja mietittiin kuinka järkyttävältä molemmat on varmaan näyttänyt Tivolin lavalla/korokkeilla tanssiessa. "Mä olin NIIN segiksis perjantain..." No joo, niin käy joskus.
Oli sika kivaa bilettää sellasen ihmisen kaa, jota näkee yleensä vaan treeneissä nykyään. Ei ees muista millasta on hengata sen kanssa. Duotreenitki meni mun mielest paljon paremmin nytte :))
Pienryhmätreenit också bueno. Seuraavaks pitäis alkaa miettiä omien ryhmien kevätnäytös biisiä ja alkaa kehitteleen sarjaa siihen.

I'm so tired...
Maanantai. Monday. Mondag. Lundi. Pazartesi. Segunda-feira. Dies-Lunae.
Have a good one!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Looking gorgeous as usual ! x

Kat kirjoitti...

wow you have amazing eye!! gorgeous! :)

katslovefashion.blogspot.com

Dashanti kirjoitti...

thanks guys !! =)) x

Anonyymi kirjoitti...

Burleski on niin hyvä leffa! Btw you look great :)!

Dashanti kirjoitti...

I know right? Tack! :))

Anonyymi kirjoitti...

Wau, oletpas kaunis ja naisellinen :)

Dashanti kirjoitti...

Voi, kiitoksia :D