maanantai 4. huhtikuuta 2011

Köyhät kyhäilyt


Ba cherie boyaka bo binisa ba tonton
Ba momi boyaka bo binisa ba tonton
Ba mama yeh ! eh ! eh
Ba papa yeh eh!

Hey everybody! How was your weekend? I love this song! Hey, it's recap time!
Perjantaina oltiin viettämässä mun pitkäaikasen poikakaverin Dasin 18-vuotissynttäreitä pienellä porukalla. Oli ihan sika hauskaa olla periaatteessa chillisti :D Aloteltiin ensin ja lähdettiin siitä Tiikeriin. Paikkaan, johon muun muassa täällä blogissakin sanoin, että en enää varmaan koskaan menisi. Noh, sinne kuitenkin päädyttiin. Portsarikin oli niin nokkava.. "Sähän olet ala-ikänen tähän baariin." Lausuin kauniin kiitoksen, hymyilin ja kävelin äimistyneen portsarin ohi.

 
Musta ja Laurasta on tullu viimeaikoina niin hirveitä kuvia ettei niitä voi edes julkaista :D Tässä siis mun illan look.

Mekko Warehousesta 15€
Meikki: P!nk Pony (ks. tarkempi selostus täältä)
Lauantaina oli sitten vuorossa tehotreenit aka. koko päivä kisiksellä including the next day. Treenit sujui oikein hyvin ja tehokkaasti vaikka univelkaa olikin. Sain treenattua sekä pienryhmän kanssa, että Melodyn kanssa duoa. Fab!
Illalla lähdettiin pienryhmäläisten kanssa kaikki samaa matkaa Johnnylle viettää leffa-/safka-iltaa. Oli tosi kiva viettää kaikkien tyyppien kaa aikaa silleen treenien ulkopuolellakin. Tehtiin yhdessä ruokaa ja tarkotuksena oli tehdä pestopastaa johon tulis kaikkee muutakin. Lopputulos: mmmm well...


Tiedän että toi näyttää ihan koiranruoalta, mut se oli syötävää ja lisämausteilla ihan hyvää! Tossa on siis valkosipulilla marinoitua kanaa, makaroonia, pestoa, kermaa ja mozzarella juustoo. Ja kaikki söi mahansa täyteen. Jälkkäriks vedettiin Jaden ja Zahran kaa chocolatechip cookiesei ja vanilja kastiketta mun tapaan ja ähkyks tultiin! Jee :D!

Päätettiin vielä lähteä yhdessä käymään Motelletissa meidän yhteisen kaverin ja mun lapsuuden kaverin Indin läksiäisissä. Motelletissa oli FULLHOUSE. Ikkunat huurussa, kaikki ihan hiessä, soossit tuoksu kainaloissa and there was no air conditioning what so ever.  Yff. Me no likey so much. Mutta oli sika kiva nähdä vanhoja kavereita ja tuttuja pitkästä aikaa.
Believe it or not, mä join vaan 2 drinkkiä, eikä mun edes tehnyt mieli juoda enempää. Kaching! I'm proud of my self :D

Tää turkoosi valaistus alakerrassa oli jees. Voisin haluta sen johonkin osaan mun tulevasta kämpästä ;D

Lähdin Motellettiin vähän erilaisen meikin kera, käyttäen vastavärejä. Yläluomen sisempipuoli: La Femme paletista valkohopeeta. Luomen keskiosa: Kypros-paletista oranssia. Luomen ulompiosa: Kypros-paletista tumman sinistä. Alaluomet rajattu H&M:n valkoisella kajaalilla ja yläluomet perusmustalla eyelinerilla.Sunnuntaina nukuttiin pitkään. Unohdettiin ostaa Johnnyn kaa aamupalaa eikä loppujen lopuks ollut aikaa käydä kaupassa. Tehtiin semmonen köyhien miesten aamupala , joka sisältää sitä mitä "kaapista" löytyy. Tällä kertaa se oli paistettua tomaattia ja punajuurisalaattia. :DDDD Mua nauratti niin paljon ku Johnny vaan kiros ja mumisi itekseen ja sit se sanoo: "Vittu tää aamupalakin on liian punasta!!" :DDDD


Pari hyvää biisiä vielä tähän loppuun =)
2 kommenttia:

Jade kirjoitti...

hahahah toi ruoka näyttää kyl iha kamalalta, mut se oli hyväääää <3

Dashanti kirjoitti...

I know right :D hahah