torstai 21. huhtikuuta 2011

Movies

Hello everybody! Toosailu jäänyt vähemmälle viimeaikoina joten may I present to you: "Näin remontoidaan Suomen kaamein ämmä" ja "Maria!-ohjelman salat julki" :D Nauran ratketakseni.

toosatv nostonauha

Tänään pitäis mennä leffaan (taas). Mä haluisin nähä Just Go With It (Adam Sandler & Jennifer Aniston) tai Rajaton (Bradley Cooper ahhh, Robert De Niro), mutta ne on kuulemma nähty joten päädytään ehkä kattoo Rio! Gotta love cartoons.. :D


Kaikessa kiiressä Red Riding Hood jäi kokonaan arvostelematta. Se oli mun mielestä tosi hyvä! Piti jännityksessä koko ajan. Tykkään muutenkin ton ja Twilight-sagan tyylisistä elokuvista. Yleensä "pahikset" on melko arvattavissa, mutta mun mielestä tässä ei. Veikkailtiin koko ajan mun vanhojen luokkalaisten kaa et 'kuka se on', mut eipä kukaan arvannut.
Ilmeisesti tost leffasta voi olla montaa eri mieltä. Meitä oli 4 kattomassa ja 2 meistä oli sitä mieltä että se oli hyvä ja jännä ja 2 oli sitä mieltä että se oli ihan paska.
Trailerista päättelis että se on aika pitkälti samanlainen kun Twilight (onhan se samalta ohjaajalta), mutta musta se ei loppujen lopuks ollu niin paljoo, mikä oli siis vaan hyvä asia!Mitä leffoja te ootte viimeaikoina käyneet katsomassa? Kommenttia Punahilkasta tai vaikka Riosta? Kenen mielestä Bradley Cooper on HOT!?


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Munkin mielestä Punahilkka oli hyvä! Koko ajan sai olla jännityksessä :)