tiistai 26. huhtikuuta 2011

Oloilut

Easteri ois nyt ohi ja kivat oloilut oli! Torstaina mentiin porukalla leffaan kattomaan se Rio ja oli muuten ihan tajuttoman hauska leffa :D Tai sitten me oltiin vaan yliväsyneitä ja lapsenmielisiä sillä hetkellä, mutta mä ainakin suosittelen! Leffan jälkeen jatkettiin Motellettiin rellestämään. Tällä kertaa en onneks lähtenyt yksin etsimään kotia kun Zuzu pidätteli mua siellä niin kauan ennen kun Cake tuli autolla hakemaan. En mä niiin jurrissa kyllä ollu :D

Aattelin että mulle tulee varma neljän päivän putki kun pääsiäisloma tulee, mutta uskokaas että olin perjantaina ihan kiltisti kotona ja vielä SIIVOAMASSA! En voi uskoo että sain vihdoinkin aikaseks siivota mun huoneen kokonaan. It's been a while. Vetoan aina siihen että löydän vaatekaapista etsimäni paljon helpommin kun se on sekaisin, sillä kun tekee uuden järjestyksen, ei enää muista mihin on laittanut mitäkin. Mun pöydät ja tasot on täynnä tavaraa, koska mä vaan tykkään pitää kaikkee tilpehöörii esillä. Mulle tulee siitä kotoisa olo. Must olis superahdistavaa jos mun pöydät ois tyhjät :O! Mutta tosiaan heräsin perjantai-aamuna 11 ja lopetin siivoamisen joskus umm klo 20. Kävin kyllä sillä välillä lenkilläkin. Nyt esittelen teille mun huoneen before and after :D!

Welcome to the jungle...


And AFTER!

Mun pyöreäpohjaiset drinkkilasit ehkä vähän kauniimmin esillä :D

Mun viimeaikaisia kenkäostoksia..

Albert jillailee sängyllä

Ja mun pöytä.. ah... :)

Kaunis kuva musta... Lipastot sijaitsee mun sängyn yläpuolella..


Kaikki tarpeelliset lähellä

Ehkä huomaatte että laitan tavaroita esille vähän värimaailman mukaan :DToi rannekoru ei vaan pysy mun kädessä, joten päätin että se sopii paremmin tohon.

Siivosin myös mun vaatekaapin. Heitin kokonaisen jätesäkillisen vaatteita roskiin ja tässä ois nyt sellaset joita aattelin antaa pois/myydä mun kaverille joka tykkää mun rääsyistä :D

Kevätsiivous: CHECK!

Nipa soitti mulle vielä sopivasti siinä 8 aikaan ja meninki sitten käymään niillä pitkästä aikaa. Siel oli porukka sellasessa mukavassa jurrissa ja yrittivät vielä muakin saada mukaan jonnekkin Redariin bilettämään. Kiitin ja sanoin että jätän väliin. Silti tota Weckareiden meininkiä on hauska kattoo :D!


Isä ja tyttö näyttää miten hypitään aidan yli.

Illalla menin vielä käymään Dinalla, josta sitten kävelin kotiin joskus yöllä. Lauantaina oli vuorossa bileet @ my place! Mami lähti Turkuun päiväks ja broidi oli Lahdessa koko viikonlopun joten it's party time! Meillä oli sika hauskaa! Paikalle saapuivat: Allu, Pinja, Laura, Verkku, Zuzu, Krisu, Kenan, Sere, Joe, Cake ja Zeikku. Pelattiin korttia, mässättiin ja dokattiin ja lähdettiin sitte Tivoliin. Olin jo superjurrissa ja loppuillasta lensinkin sitten baarista pihalle. En tosin jurrini takia. Oli silti ihan sika kivaa <3!!

Mun illan look

Let the games begin


Ja loppuillasta autossa

Huhhuh
Sunnuntaina herään Nipan puheluun: "Ada!! Nyt lähetään terasille! Tuu länkkäriin". Voi helevetti.. No sunnuntai alko siis jollain ihme passoa drinkillä Lännen Kullassa. Kun oltiin jonkun aikaa istuskeltu niin lähdettiin hakee Nipalle ja Nealle lisää kaljaa ja suunnattiin Neukkikselle Vuosaareen. Ei tajuttu että käveltiin väärällä puolella siltaa/kääntöraiteita ennen kuin teollisuusalue tuli meitä vastaan. Eihän me mitään kierretä kun mennään läpi vaan. Siellä oliki sit kauhee rotko :D Pudotus ei ehkä näytä niin suurelta, mutta meist ainaki tuntu et oltiin jotain vuorikiipeilijöitä!
Hiekka näytti ilmeisesti herkulliselta koska Nea halus koklaa sinne hyppäämistä.


Osu ja uppos!


Sit ei enää naurattanukkaan :D


Aanyways. Menin sit himaan laittautumaan iltaa varten. Tiikeriinhän mä olin menossa. Nukahdin kuitenki kasilta illalla ja heräsin 21:20 Krisun soittoon. Lähdin himasta laittautuneena klo 21:40 ! Vitsi oon nopee!!

Tein uuden meikinkin! Käytössä Kypros-paletista kultaa, tummanpunasta ja yläkulmiin oranssia :)Jonot Tiikeriin oli hullut!!!


Onneks mulla oli kuitenkin semmonen Vip-kortti :))

Maanantaina tehtiin vielä mutsin ja broidin kaa visiitti Hämeenlinnaan sukulaisten luo. Aika meni oikeastaa syödessä, rupatellessa ja Aidan (meidän pikkuserkun) kanssa leikkiessä.


Aida vei mut metsälenkillekin kattomaan vattupuskia ja törmättiin fasaaneihin. Mä taisin pelästyy niit lintuja enemmän ku Aida.
 
Loitsu ja Nalle söpistelee

Illalla kun ajettiin Helsinkiin mä menin viel käymään Hertsikassa näkemässä Petee ja stadissa kaveriAidan kanssa syömässä ja riehumassa Manskun mäkkärin leikkipaikassa :D

Haluaisit varmaan herätä vierestäni? :D

Pari otosta vielä ...
Löysin mun vaatekaapista kauan kadoksissa olleita vaatteita! Noi farkut on ihan mun yhet lempparit. Ton topin olemassa oloa en edes muistanut, mutta tykkään siitä :) Takki on bongattu joskus UFFlta 5€:lla.

Äippä sano et näyttää kivalta kun mulla on tukka kammattu taakse.. Mulle se on vaan semmonen hätäjuttu.Söittekö muuten pääsiäisenä pashaa? Mmm! Mä söin ainaki!


4 kommenttia:

krisstaa kirjoitti...

vitsit oranssi,kultanen ja tummanpunane luomiväri sopii tosi hyvin yhteen! Looks good! :)

Dashanti kirjoitti...

Jeah! I likey likey too! Se oli sellanen kiirehätäkokeilu ja sattui onnistumaan :D!

Anonyymi kirjoitti...

Oot POMMI MUIJA! love you! t. you know who

Dashanti kirjoitti...

hahah thanks bebe :D!