torstai 19. toukokuuta 2011

Helsinki CityGirl


Oon nähny viimeaikoina ihme unia. Yleensä nään saman päivän tapahtumat uudestaan, eri tavalla, tai sillä tavalla miten olisin halunnu että asiat ois menny tai sit et ne meni ihan päinvastoin. Jokatapauksessa tässä on elementtejä jotka on ilmenny mun unissa viimeaikoina..

Pettymys - kun olet pettynyt johonkin, voit iloita ystäväsi rehllisyydestä.
Suru - surullinen tunne kuvaa mielihyvänsävyisiä kokemuksia. Jos koet olevasi sureva osapuoli, sydänystävä ilmestyy elämänpiiriisi.
Viha - uni on hyvä enne rakkaudessa. Vihastus; olet joutunut kokemaan epäoikeudenmukaisuutta, mikä selvitetään lähitulevaisuudessa. (selvitetty jo)
Kateus - kahdehtiminen unessa ei ole kielteinen symboli, vaan viestii rehellisyydestäsi. (ehkä oon ollut vähän liiankin rehellinen)
Satuttaa toista sanoillaan - uni enteilee ihastumista. (niimpä niin)
Odottaa - kokemasi odotusaika haluaa kertoa sinulle että kaikista rasittavista vaikeuksista huolimatta onni tulee vielä kirkastamaan elämäsi. Jos odotat jotain henkilöä tulevaksi, joudut neuvotteluun esimiehesi kanssa. (aiku kiva!! noh, soppari on loppumassa muutenkin)

Eilen mun piti mennä töiden jälkeen salille mutta jäin ylitöihin ja alko väsyttämään ihan hirveesti. Soitin Johnnylle ja se oli just sopivasti töissä, päätin mennä sinne hengailemaan sen seuraks. Sports Academyssä oli onneks hiljasta. Mulla oli nälkä enkä tienny mitä halusin tilata. Johnny on kehunut kaikkia ruokia ihan liikaa. Suoritettiin siis arvonta. Kirjotin pienille kuittilappusille kanaleipä, metsästäjänleipä, broileripasta ja klassikko burgeri, heitin laput sellaseen laatikkoon ja pistin J:n nostamaan sieltä yhden lapun. Kanaleipähän sieltä tuli ja ilmeisesti kokki on rakastunut, koska toi satsi oli niiiiiiiiin hyvää. I mean, look at it!Hengailun jälkeen pyöräilin stadista kotiin asti (ylpee) ja rakastin Helsinkiä! <3
Ainii, halusin vielä julkaista vähän Nikon synttäreiltä saatuja kuvia :))!

Laura, Niko och jag

+ Joni


Description: OMFG!

Sina

Dasi

Roby, joka on tunnettu näyttävistä asuista Nikon synttäreillä! :D

No meitsi...liekeis :D

Niko

2
Känniääliö

3
Perus Martat

5 kommenttia:

Double D's kirjoitti...

Voi mussuti mussuti mussukkani hei :DD voi kuinka olet kirjottanut mukavan postauksen!
niinnii hyvä minä -,-

Sofia kirjoitti...

Eeeeey, mä bloggailen taas bloggerin kautta! :) <3Sofia

Dodi S.F. kirjoitti...

Teil näytti olevan tosi kivaa Nikon synttäreil.... ja robin outfit!! respektiii :)

Dashanti kirjoitti...

Diby: Kiitos *mums mums* ! :D
Sofia: LOISTAVA JUTTU!! :D makes life easier ;) (atleast sometimes)
Dodi S.F.: Kyllä oli! Roby osaa ampuu niin yli jos se haluu and still work it ;)!

Thanks for your comments ya'll!! <3

Such-a kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.