maanantai 23. toukokuuta 2011

Hengailua ja heilumista

Olipas taas kiva viikonloppu. Perjantaina menin töiden jälkeen kotiin käymään jonka jälkeen lähdin Lauran, Katan ja Keken kanssa istumaan Espalle. Käytiin kaupan kautta hakemassa herkkuja ja mukanamme oli Peppi the Pitbull. Se on maailman kiltein ja ihanin doggy! :)

Peppi halii mua nii :))

Mun outfit/look of the day:
Hengailun jälkeen treffasin Dinan ja me mentiin sen luokse värjäämään sen hiuksia. Dina ois halunnu punertavat hiukset (tarkoituksena oli vaalentaa ja iskeä päälle punertavan ruskeeta), mutta sillä oli mustat hiukset jotka olis pitänyt värjätä varmaan tuhat kertaa ensin vaalennusaineella, jonka jälkeen väri olis tarttunut. Niistä ei tullu sellaset ku alunperin piti, mutta ku väri loppu kesken ja se mitä oli ni se ei tarttunu - niin what can you do! Ne on nyt tumman toffeen ruskeet tyvestä ja mustat latvoista, näyttää kivalta mun mielestä jos se laittaa tukan kiinni. Ainakin lopputulos on parempi, kuin toi kusen keltainen tyvi, miltä se aluks näytti :D


Terveiset teille.


Ohhoh!

 

Värjäily meni niin myöhäseks että jäin Dinalle yöks. Asun kuitenkin ihan vieressä ja olin pyörällä liikenteessä niin pääsin aamulla sitten hehkeenä, sipsiä ja muuta mässänneenä äkkiä kotiin seuraavana päivänä.


Lauantaina oottelin vaan että Laura pääsee töistä ja tulis meille, jotta päästäis lähtee keilaamaan Jenny Woon järjestämiin Gaylakisoihin. Se tuli, me päästiin (onneks kyydillä, thanks mom) ja oli sika hauskaa! Joukkueemme oli "Niinniin", sana jota hoetaan Lauran kanssa aika vitusti liikaa ja tiimimme jäsenet olivat minä, Laura ja Mari. 36 joukkuetta otettiin finaaliin ja me oltiin 37! BUUUUUU. Mut oltiin silti PRO! ;)Gaylakisat alkoi BacardiColalla.

Niinniin Laura.

Niinniin Ada ja Niinniin Laura.
"Vappu ja se toinen" vieraili kisoissa.

Kuten myös tunnetut Sossuäidit!

Lähdettiin Talin Keilahallista ysin jälkeen viemään Peppiä ulos Kontulaan, jotta voitais mennä Jennyyn ja olla siellä ihan rauhassa loppuilta. Jennyynhän me mentiin. Tilattiin ekat paukut: Jallu-batteri tuplana ja jekkushotti, jonka jälkeen oltiin ihan sitä mieltä että nyt lähetäänkin Tivoliin. Tivolissa oli tuttuja kasvoja ja oli kiva nähdä Carlostakin pitkästä aikaa. Mun outfit/look of the night :


Bongasin noi leopardi pökät H&M:stä 14,95€.

Pitäis muuten mennä poikien kanssa leffaan kattomaan Kauhea Kankkunen 2 perjantain ensi-iltaan ;)!!


Sunnuntaina heräsin superdarrasissa tunnelmissa. Mentiin Lauralle nukkuu päikkärit ja meinasin myöhästyy treeneistä. Eihän meillä loppujen lopuks mitään pienryhmätreenejä ollut koska kisis oli kiinni (jostain syystä), joten päätettiin mennä Lasipalatsin terassille istumaan Zahran, Noran, Jaden ja Johnnyn kaa. Siitä mentiin SFC:hen syömään darrasafkat pizzabuffaan. Mmmmm...Tää ilmiö ei oo yhtään vieras meidän pienryhmälle: hyvät treenit oli tyypit! :D

Linkkaan vielä teille vielä mun kavereiden tuottaman demon: Alex Silva: Painajainen (Pukeutuu Biniin) produced by: Julius Ylitalo
Ainii! Me ostettiin eilen Johnnyn kanssa liput Barceloonaan! Hotellia ei vielä ole, mutta lähtö on 13.6. JAIKS! Törkeen halpoja lippuja saa muuten täältä:  halvat lennot.

4 kommenttia:

Jade kirjoitti...

jo no on hieno kuva must :--D

Dashanti kirjoitti...

tottakai! hienoista ihmisistä hienoja otoksia ;)

Dodi S.F. kirjoitti...

äääh en kestä toi hangover traileri!!!! siis repesin jo ku katoin tota pelkkää traileria... cant wait for the movie!! :)

Dashanti kirjoitti...

Älä vaan !! Se on salee niin tykki! :D