torstai 12. toukokuuta 2011

Live L♥ve Dance

Moi. Eilen oli ehkä maailman ihanin tanssitunti ja se oli vielä tän kauden viimeinen. Eerika jatkoi sitä Adelen Someone Like You-sarjaa ja siis huhhuh. Oli vaan niin ihanaa tanssii sitä. Toi biisi on niin ajankohtanen ja koskettava. Eikai siinä muu auta kun heittäytyä biisin fiiliksiin. Se vielä kun oma maikka tulee sanomaan tunnin jälkeen "You did it, sä oot niin mahtava, mä oon niin ylpee susta..." niin siitä tuli vieläkin upeempi fiilis :'))! ♥

Pakko vielä linkata tää biisi. Videossa Adele laulaa kotonaan.

Nyt taas aurinkoisempiin asioihin :) Opettajienkokouksen jälkeen suoritin pikalaittautumisen keikkaa varten. Tässä sitten tuotos.Menin stadiin odottelemaan Dinaa, Danskua ja Auraa. Sain ootella jonkun aikaa ja sitte ku tytöt tuli niin ne juotti mulle "kahvia" (kahvimukissa olevaa lonkeroa) palkaksi siitä kun odottelin niitä niin kauan ja siitä että en mennyt K18 vaan tulin Sallitulle alueelle keikalle niiden kanssa :D Hassuja tytteleitä.


Eilen sain tehä teinijuttuja jee! Koska tytöt on vielä niin junnuja niin me mentiin sitten vessaan vetää röökii :D Tuli niin sellanen "me jäädään kiinni"-olo, niinkuin ennen vanhaan!


MG, Miglu, Mikael Gabriel, what ever you wanna call him, oli lämppäämässä keikkaa jonkun kuuman tuplaajansa kanssa. Ja Uniikki ilmesty lavalle myös jossain vaiheessa. Oli hyvä meininki, tultiin just hyvien biisien aikaan tyttöjen kaa ja päästiin ihan lavan viereen katsomaan.


Itse illan pääesiintyjä, FloRida, saapui lavalle ajoissa, I was impressed.

Tällä kertaa jäbä ei hypännyt yleisön syliin, mutta kuljeskeli bodyguardinsa olkapäillä.

Paitojen, pyyhkeiden, ketjujen lisäksi yleisöön heitettiin allekirjoitetut Niket.

Miksen mä saanut noita!

Kaiken kaikkiaan oli tosi hyvä keikka... taas! Edellisellä kerralla kun Flo oli Circuksessa, oli enemmän porukkaa, parempi meininki ja enemmän ikää :D Mutta oli mulla hauskaa tyttöjen kanssa ;D Kuva edelliseltä keikalta heinäkuulta 2009 :)))


Koska tää blogger on ihan arsenaalista välillä eikä toimi ikinä kun haluan sen toimivan niin en voi postata teille videoita :(( Maybe later..Tässä kuitenkin mun lemppari biisin Flo Ridalta :D!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Adele on mahtava! Ps. tuo video ei toimi ;)

Dashanti kirjoitti...

Niin on ! Juu huomasin ettei video toimi, mutta ainakin kun youtubesta hakee tolla nimellä niin se löytyy ja sen saa katsottua. En tiedä mitä blogger/youtube flippailee :))