keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Spin it

Dance Actionin kevätnäytös lähestyy. Omien ryhmien tanssiesitykset alkaa olemaan pikkuhiljaa pulkassa. Mulla on silleen hyvät fiilikset tulevasta näytöksestä, jossa siis esiinnyn myös itse parissa tanssissa. Btw, sinne saa tulla katsomaanDance Actionin kevätnäytös on Gloriassa 17.5.2011 klo 19:00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy :) Joten kaikki sinne viettämään muuten tylsää arki-iltaansa sinne!! :))

Lähdettiin eilen treenien jälkeen Blanchen ja Claudian kanssa subiin syömään. Claudia nukahti pöydän ääreen kun minä ja Blanche jonotettiin. En yleensä käy subissa. Mun mielestä siellä täytyy aina jonottaa hirveen kauan ennen kun saa jotain suuhunsa. Nyt kun oli seuraa, se ei tuntunut niin tuskalliselta. Otin sen mitä yleensä otan jos siellä syön, eli Italian BMT:n tuplajuustolla. Seuraavaks voisin kokeilla sitä Idols-subia.

Lisäks ostin CityDealistä subi-tarjouksen! Vain 5,00€ - 30cm vapaavalintainen Subi, 0,4 litran hanalimu ja cookie

Subin jälkeen Blankalla ja mulla oli vielä tyhjä kohta masussa joten mentiin kaikki käymään Arnold'sissa. Mm.. donuts. Paras on ehdottomasti Hasselpähkinä Original, niin donitseista. Mutta kaikkein paras tuote siellä on Spinny! Se on iso pehmee kanelipullan tapanen tsydeemi johon tulee supernannaa kastiketta, joka on varmaan pelkkää voita ja sokerii. But it tastes SO GOOD! Sitä kastikettakin saa lisää jos pyytää. Ne jotka on maistanu Spinnyä, know it's the bomb :D


Sen jälkeen Blankka lähti kotiin ja me alettiin Claudian kanssa tekee lähtöä itään päin. Käytiin myös Claudian työpaikalla Pick A Delissä hakemassa matkaevästä. Nyt on tullut herkuteltua oikein urakalla taas.


Pyörällä ja kävellen, pelkkää apinointia Kulosaareen asti...


Sen jälkeen tsygäilin Hertsikaan kun mikäkin rallikuski, hyppäsin metroon jäin Rastilassa pois ja menin näkee Dinaa tupakalle joka venyikin sitten puoleks tunniks ja lopuks tsygäilin kotiin. Sinne päästyäni olin ihan rättiväsynyt ja nukahdin telkkari ja valot päällä.

Tänään cyklailen töiden jälkeen Pasilaan tanssitreeneihin. Jee! Tuntuu että jotain puuttuu kun meillä ei oo enää pienryhmätreenejä tiistaisin eikä muodostelmatreenejä perjantaisin. Ihan outoo kun mulla on vapaa-aikaa viikolla :D


Vähän on iksu kaikkii apinoita välillä... Noh, meillä on tulossa pienryhmän kanssa laivakeikka (eli tanssikeikka laivalla) tossa tän kuun lopussa niin pitäis meidän varmaan treenailla ennen sitä.
Kesällä haluisin osallistuu Tanssikoulu DCA:n kesäkursseille, mutta en oo vielä päättänyt mille kaikille. House, vogue, nykäri, show, hip hop on tanssileirii ja vitsi kaikkee ihanaa :))

Btw! Ootteko koskaan tilanneet asos.comista vaatteita? Mä tilasin ekaa kertaa ja tää tulee olee melko varmasti viimeinen. Tilasin alla olevat tuotteet, ja nyt joudun yrittää olee joka ilta kotona 16:30 ja 21:00 välillä kun postimies soittaa ja sanoo että sillä on mulle taas paketti kun nää tuotteet tulee näköjään YKSITELLEN tai jotain? Sain maanantaina niinkun yhden mekon postissa. Mitä vitun järkeä on tilata jotain netistä ja saada kaikki eri paketeissa, vieläpä niin että ne tulee jonkun DPD Jakelun kautta. Yritys, joka ei vie tuotteita postiin noudettavaksi vaan toimittaa ainoastaan kotiin.

Image 1 of ASOS CURVE Exclusive Frill Front Bandeau Dress  Tää mekko tuli ja laitoin sen suoraan palautukseen. Ei istunut ollenkaan ja matsku oli jotenkin outoa, se ei vaan ollut 45 £ arvoinen...

Tälläset olis vielä tulossa sitten joskus...
Image 4 of ASOS CURVE Pleat Front HaremImage 1 of ASOS CURVE Exclusive American 82 Dipped Top 

Image 1 of ASOS CURVE Waisted T-Shirt Dress Image 1 of ASOS CURVE Jersey Wrap Front Dress

Toivottavasti näiden kanssa kävisi parempi tuuri :)

Ei kommentteja: