torstai 23. kesäkuuta 2011

Barcelona part II

Ensimmäinen aamumme alkoi lievästi sanottuna kännissä. Hotellin aamupala on aina klo 7:30-10:30 ja me oltiin laitettu herätys ajoissa. Nukuttiin kuitenkin pommiin ja herättiin 10:14 ja rynnättiin ihan saatanan äkkiä syömään viimeiset ruokien rippeet. Oltiin molemmat aivan törkeissä tumuissa, eikä tiedetty miten siellä aamupalalla piti oikeen toimia. Me vaan mentiin, otettiin lautaset ja alettiin lappaamaan ruokaa.


Hotellityöntekijä tuli kysymään Johnnyltä jotain ja fiksu ystäväni vastasi fiksusti "HÄÄÄÄÄÄH?!!!", oikein jämäkästi jurrisella suomen kielellä. Kerroin hotellivirkailijalle huoneen numeromme ja hymyilin kauniisti kun Johnny mumisi jotain "Ada hoida tää".... Jep jep. Loistava ensivaikutelma.
Syödessä me nauraa räkätettiin normaaliin tapaamme ja vaikka oltiinkin sekavassa mielentilassa, ymmärsimme häpäisseen itsemme, mutta se ei haitannut. Mut joo hyvä startti!


Ruokapöydässä tajusin että meidän kännyköiden kellothan on Suomen ajassa eli oikeasti kello oli vasta vähän yli 9! Hirvee paniikki aamu ja ihan turhaan. Me ei katsokaas voida Johnnyn kanssa missata "ilmaista" safkaa. Tai no, safkaa ylipäätänsä.


Mentiin aamupalan jälkeen ottamaan pienet tirsat huoneeseemme (jota sanoin jatkuvasti hytiksi, en tiedä miksi), jonka jälkeen suuntasimme rantsuun. Asuna toimi Seppälän Zebra maxihame. Käytän sitä kyllä mekkona.
Prinsessammekin saapui rannalle, muka tekemään töitä. Noh, meidän kanssa se kyllä vaan löhös jos oikein muistan. Rantsussa käveli kaiken näköstä kaupantekijää. Oli kookosten myyjiä, mammoja jotka myi rantamekkoja, mojitomyyjiä, bissemyyjiä ja kinuskeja jotka tekee hierontoja. (ps. en tarkoita mitään termejä teksteissäni pahalla!) 8-)
Osattiin jo ekana rantapäivänä kaikkien myyntipuheet ulkoa. "Dule dule dule dule" "Mojitoooos, freeesh mojitoos" "Cervesabeercolafanta-aqua" "Massahee guapa 5 eulos only very gootah" Jep jep.


Otettiin Marin kanssa koko vartalohieronnat, makso 20€ ku pikku jeejeet hiero meitä. Niillä naisilla oli tyylikkäät riisinpoimijahatut ja viikset. Hauskan näkösiä kavereita.Anyway, rantsupäivän jälkeen mentiin Johnnyn kanssa käymään Buenas & Migasissa rantasyömälässä ostamassa foccaccia leivät. Mmm. Mä otin pinaatti-juuston, Johnny otti kasviksen ja salami-juuston. Kaikki noi ihan älyhyviä!! Makso enintään 4,50€ slice.
Fanta Limón on meidän uus suosikkilimppari!


Mentiin siitä Las Ramblasille seikkailemaan ja ostelemaan vähän juttuja, jonka jälkeen mentiin hotellille freeshantumaan iltaa varten.

Mari oli hommaamassa meitä taas sisään ilmatteeks, tällä kertaa CDLC:n eli Carpe Diem Lounge Clubiin. Laittautuminen hotellilla sujui tällaisissä tunnelmissa :DTosiaan suunnattiin sitten Barceloneta Beachille, jossa klubi sijaisti ja paikkahan oli kaunis ku mikä. Klubi alueella oli semmosia ihme kopperoita, joissa oli valkoset seinämykset (näytti sellasilta pieniltä hää-sviiteiltä) ne oli söpöjä. Terassin sisustus oli ihana. Tuli ihan Jenny Woo mieleen kun terassi oli täynnä sänkyjä ja kun katsettaan nosti, näki vaan palmuja, hiekkaa ja rantaa. CDLC:ssä oli hyvää musaa ja meininkiä. Me kolme muskettisoturia oltiin kyllä niin rikki edellisestä illasta, ettei meistä paljoakaan irti saanut.
Katseltiin yhdessä edellisenä iltana otettuja kuvia ja Mari tutustutti meidät partygirl kaveriinsa Lesiin.


illan lookia laiskalta kuvaajalta
Meistä ei kukaan ollut pilkkuun asti ja ajateltiin Johnnyn kanssa kävellä vähän matkaa ennen kuin hypätään taksiin ja mennään kotiin. Barcelonetan rantakadulla oli pelottavan hiljaista, me kuitenkin käveltiin ja riehuttiin normaaliin tapaan. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin niin ihmeellisen näkösiä tyyppejä vastaan, että käännyttiin ja mentiin takaisin klubin eteen ottamaan se taksi. Ei ihan viittitty ryöstetyks tulla.
Hotellivirkailijat toivottivat taas hyvää päivää kun astuttiin aulaan sisään.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loca loca locaaaaa!! :D

Dashanti kirjoitti...

NÄin on ;D