maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kohta kentälle ja koneeseen!

Hei kaikki!
Tai voisimpa sanoa hyvää yötä ;) Kello lyö kohta sen verran että meidän pitää Johnnyn kanssa lähteä Helsinki-Vantaalle, hypätä koneeseen ja suunnata nokkamme kohti Barcelonaa. Jänskää hirveesti! Aina kun lähden tämmösillä aamuyö-lennoilla en saa unta/ en vaan nuku ennen kun ollaan koneessa.


Tulin kuitenkin postaamaan teille viikonlopun tapahtumat...
Perjantaina lähdin töistä suoraan Haartmanin sairaalaan hakemaan kaveripoikani pois. Olin helpottunut kun näin että hänellä oli kaikki ok vaikka olikin ihan paskana. Tässä kuvaa turvonneesta kädestä...


Lähdettiin käppäilemään Kamppiin, mentiin syömään ja lähdettiin siitä Hietaniemen rantaan treffaamaan kavereita. Itse en ollut siellä kauaa, koska mun piti lähteä kotiin laittautumaan iltaa varten.

Lauralle päästyäni halusin kokeilla uutta meikkiä koska aioin pukea päälleni uuden mekon. Mekko on H&M:stä bongattu beige kokopitkä "maximekko" ja makso varmaan pari kymppiä. Halusin tehdä meikistä semmosen joka sopii mun korviksiin, joten päädyin käyttämään kultasta luomen sisemmälle puolelle ja turkoosia Kypros-paletistani luomen ulommalle puolelle, jonka päälle sivelin vihertävää eyelineria (Seppälä Megaliner 2,95€) - sekoittelin siveltimellä jotta väristä tulisi "yksi" :D Tässä siis lopputulos:

Illan look

Tässä mekko kokopituudessaan

Näyttää joltain toogalta

Ja tässä se on mun tuunaamana :D
Illan kenkulit

Nii siis moi. Nää korkkarit ei oo mulle mitään perusjuttuja kun on 43 jalka :((

Valmistautumisen ja hyvien pohjien jälkeen lähettiin Larskin kanssa liikkumaan. Sauna Calientessa oli ihan sika hyvä meno ja tajuttoman hyvää musaa!!! Huomasin itsekin kuinka paljon oon kaivannut hip hoppia, reggaetonia ja kunnon joraamista. Kiitos kuuluu Daddy Yankeen DJ:lle!! Huhhuh! Jenny Woo was on fire ;D!
Lauantaina herättiin Lauran kaa 8 aamulla (WTF)! Ja oikeesti lähdettiin stadikalle niinkuin oltiin puhuttu. Treffattiin Allu ja Dansku stadissa ja eikun menoks. Seuraamme liittyi vielä monta muuta kaveria sitten pitkin päivää. Sovittiin tyttöjen kanssa että nähdään vielä illalla ja tehdään jotain.

Muutaman tunnin yöunilla meikäläinen sammu kun pääsin kotiin ja heräsin sillon kun olis pitänyt lähteä näkemään tyttöjä. Pienellä viiveellä nähtiin taas kaikki ja päätettiin mennä käymään Koffin puistossa moikkaamassa muita kavereita. Koffi oli täynnä hyttysiä illalla -.-
My look and outfit of the night:


Yläluomen sisemmällä puolella Make Up Storen kultaista ja ruskeaa. Alaluomella ja silmäkulmassa Tarjoustalon limevihreää :DD
Lähdettiin sitten Lauran kanssa Wanhalle Summer Heat-bileisiin tsekkaamaan mikä meininki siellä on. Noh, populaa oli ja jonoa, mutta ei tarpeeksi tilaan nähden. Tanssilattia oli tyhjillään vaikka sielläkin soi hyvä musiikki! Maksettiin 7 € sisään, oltiin siellä joku tunti ja lähdettiin vaan koteihin. Todettiin että tollasiin bileisiin on kivempi mennä isolla porukalla kuin kahdestaan.

Riehuttiin riippukeinuissaSunnuntaina, taas vähäisien yöunien jälkeen, heräsin 9ltä pesemään pyykkiä ja pakkailemaan matkalaukkua. Iltapäivällä otin äitin auton alle ja surrasin Pitäjänmäkeen Pinjan grillaus-synttäreille. Tarjolla oli hyvää ruokaa: makkaraa, maisiia, erilaisia lihoja, salaattia, valkosipulipatonkia yms yms. Nam!

Illalla kotiin tullessani pakkaaminen jatkui ja nyt näyttäis olevan valmista. Voisin kohta puolia hinautua nukkumaan tunnin "power nap"it, sitten pitäiskin mennä jo taksitolpalle. JAIKS!
Jokatapauksessa haluan toivottaa teille oikeen ihanaa viikkoa :) Tää likka lähtee lomalle nny!!

3 kommenttia:

Jade kirjoitti...

oot ollu kovin nättina adsku <3 ja hei, pitäkää iha huippukivaa - koittakaa olla häpäisemättä jotain moskeijaa tällä kertaa ;)

Sofia kirjoitti...

Ai vitsi et tykkään aina sun meikeistä! Ihanan värikkäitä aina :) ja LOVE the tuunaus mekossa :D

Dashanti kirjoitti...

Kiitti tytsyt!!<3

Jade: Oltiiin melkein ihan kiltisti ;D Nooooottt...