tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kuluneen viikon asujaNyt kun Barcelona postaukset on tehty (toivottavasti eivät ole kyllästyttävän pitkiä) on jäänyt arjen asiat postaamatta. Tässä vähän mitä oon takaisin tulon jälkeen puuhaillut...


Kun tulin takas, olin aika ruskee. Päätin pukea päälleni ennen matkaani ostamani verkkopaikan (Lindexiltä alessa 9€) ja vanhat armyhousut.
First thing. Nukuin pitkään ja lähdin näkemään Lauraa. Olin ihan uupunut matkasta, univelkaa oli paljon. Unfortunately huomasin myös että MUN PYÖRÄ ON PÖLLITTY matkan aikana. Me so sad :((( Pidin sitä aina semmosen katoksen alla meidän pihalla, missä oli muidenkin pyöriä ja silti vaan mun ruma mamma-pyörä on varastettu -.-


Toin Larskille tuliaiseks iPhonen kuoret (minkä hankkimisesta se on puhunut jo pitkäään kun näki mun mammalla hienot kuoret).


Ostin vielä tommosia dimangeja jos se kyllästyy pelkkään pinkkiin. Se tykkäs! :)


Seuraavana päivänä tykkäsin vieläkin tosta verkkopaidasta ja yhdistelin sen Ginasta ostettuun Navy-blue- takkiin (4,90€).
Menin muistaakseni ekan työpäivän jälkeen vaan stadiin pyörimään. Näin Krisuu, Zahraa, Verkkuu ja muita terassin merkeissä.


Iltasin oon käynyt Johnnyn tai sen ja Verkun kaa kävelyillä. Lisäks oon ollut töiden jälkeen aika paljon Mayor'sissä.

Juhannus meni rauhallisesti. Oltiin Allulla pienen porukan kanssa, vietettiin samalla tupareita, pelattiin Aliasta ja pienessä hiprakassa mentiin kentälle pelaamaan korista. Oli hauskaa!


Lauantaina näin Jo'ta kun kuulin että se on tullut taas Puolasta Suomeen käymään. Jee! Kohta se vaaveli tulee. I love babies....


Huivi: Bershka Barcelona 4,90€
Korvikset: Warehouse Ruoholahti 2€


Sunnuntaina hengailtiin Lauran ja Nean kaa. Katsottiin 50 Centin leffa Get Rich Or Die Tryin'. Ollaan nähty se jo pari kertaa aikasemminkin, mutta katsottiinpa vaan.
Sain äidiltä uuden laukun. Lööv!! Ihan ehdoton rakkauslaukku.Maanantai-aamuna heräsin pirteänä klo 05:00 ja menin töihin jo 06:50. Mikä minuu vaivaa? Onks must tullu vanha?


Kengät: Pull & Bear Barcelona 19,90€
Oon jo kerinnyt likaamaan ne.


Miten teidän Juhannus meni?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo laukku on ihana!