keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Sekametelisoppa

Tiistaina treffasin Allun ja kumppanit stadissa. Allulla oli synttärit ja mentiin viettämään niitä uuteen italialaiseen ravintolaan Vapianoon. Rafla sijaitsee Baarikärpäsen vieressä ja toimii sellasella ihme konseptilla. Sisääntullessa annetaan sellanen kortti mitä näytetään joka kerta kun tilaat ruokaa (ruoka mennään itse tilaamaan ja kokki valmistaa sen edessäsi), lähtiessäsi näytät korttia ja sinulta veloitetaan sen mukaan mitä olet ostanut. Meidän äänekäs porukka, Séré, Laura, Jenny, Allu, Dansku, Aura, Kenny, Arska, Pinja ja Dina häviteltiin niitä kortteja koko ajan ja sitten onneks aina löydettiin ne. Kortin arvo on 50€ eli jos sen hävittää, sen summan joutuu sitten kassalla maksamaan, oli sitten ostanut mitä vaan.


Synttärisankari<3Vapiano oli mun mielestä kivannäkönen paikka, siellä oli kiva sisustus, avara. Terassikin löytyy. Ruoka oli mun mielestä tosi hyvää. Melkein kaikki meistä otti alkuruoaks Bruschettaa, mihin tuli paahdettua leipää, tomaattia, valkosipulia, öljyä ja rucolaa. Yum. Itse otin pääruoaksi Scampi e Spinachin, johon tuli jättikatkarapuja, pinaattia, kermaa, pastaa (valitsin tagliatellen) ja muuta. Otin annokseeni lisäksi kanafilettä. Double yum!


Meillä oli vähän sellainen "sokea taluttaa rampaa"-olo kun tilattiin niitä ruokia. Ruokien nimet ovat listassa italiaksi, vaikka selostukset Suomeksi, mutta tuntui kuin olisi ulkomailla tilaamassa ruokaa ja ei osaa puhua kieltä tai lausua sanoja oikein. Mun mielestä jotkut kokit puhuivat ainoastaan italiaa tai sitten mulla on kuulossa vikaa. Porukka oli vähän hukassa tuon uuden konseptin kanssa. Ei mitään valittamista siinä, mutta huomattiin että tällaiseen ei olla ihan Suomessa totuttu.


Kaikki tultiin ihan ähkyiksi, eikä pystytty syömään jälkkäriä. Lähdettiin suunnitellusti Allulle viettämään iltaa. Pelattiin taas tyttöjen kanssa Aliasta (se on just hauska peli) ja sitten lähdettiin Lauran kanssa kotia kohti. Halusin mennä ajoissa kotiin näkemään äitiä, kun se lähti tänä aamuna Italiaan lomailemaan.

Kuvasin muuten ne mun uudet meikkiostokset. Nää on siis Barcelonasta Maremagnumin Kikosta.
1 kpl makso 5,90€ tai 6,90€ riippuen väristä.
Toi olikin tommonen jännä lastajuttu eikä mikään sivellin 
Also introducing my first makeup swatch!


Huomenna on mun viimeinen työpäivä, sitten loppuu soppari ja olen työtön. Whoppiii! :D Hahah. Mitäs sitä sitten tekis... Ajattelin olla lomalla heinä-/elokuun ja sillä aikaa etsiä uuden työpaikan :) On kyllä ollut antoisa vuosi Soneralla. Mahtavia työkavereita ja työkin on ollut kivaa. Rutiiniin ja kiireeseen tottuneena ihmisenä en tosiaankaan tiedä miten tuun kestämään 2 kk tekemättä mitään, mutta loman tarpeessa oon toistaiseksi.

Mitäs tykkäsitte meikeistä? Onko joku teistä käynyt testaamassa Vapiano-ravintolan?

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Haha, mä oon Vapianossa töissä! Et teretulemast vaan uudestaan!

ps. kokit tuskin puhui italiaa, ehkä eestiä tai englantia. italialaisia työntekijöitä meillä ei ole :D

Dashanti kirjoitti...

Hei loistavaa! Lauran kanssa puhuttiin et vois tulla kahdestaan uudestaan joku päivä, kun isolla jengillä menee helposti kaikki sekasin ja kaikki syö eri aikaan :D Joten eikun vaan bongailemaan meitä sitten ;)

Hahaha en näköjään ihan kuuro oo koska Suomea tai Englantia se ei ollut :D hehheh! Mutta joo hyvä tietää :P