keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Stadika = tän kesän mesta

Lähdin eilen töistä vähän aikasemmin ja päätin mennä stadikalle Kirsun kanssa. Olin jo viime viikolla Pinjan ja Dinan kanssa siellä uiskentelemassa mutta silloin oli vähän tuulisempi sää. Eilen oli ihan mahtava auringonotto keli ja taidettiin molemmat saada vähän brunaa.


kaikki nää laatukuvat otettu kännykän kameralla

Krisu bongas hyvän paikan katsomon päältä olevalta tasanteelta. Siellä voi olla mukavasti vähän "piilossa", lapset ei hillu jaloissa ja voi kyyläillä kaikkia muita hahah :D "Asusta" sen verran että mahaani mä en rantsulla näyttele, millään muulla ei niinkään oo väliä haha, mutta siis joo eli mulla on yleensä biksujen ylä- ja alaosa ja joku toppihärpäke niiden kanssa. Krisulla oli kivat Zebra biksut!Toi puhuu puhelimes kauan. Mä kerkesin nukahtaa. Kun heräsin, tää kysyy mult "onks sul narkolepsia?"
Jep jep :D

Krisun evästys josta nälkäisenä sain osuuden jee

Fiksu tyttö ku sillä on tyynyki mukana!Muutaman tunnin löhöiltyämme lähdin Stadikalta ja pyöräilin Hakaniemeen. Olin reilu puoli tuntia ajoissa joten menin siihen Töölönlahdelle istumaan penkille, musat korvilla ja kulutin aikaa keksimällä koreografioita.


Tuli heti hinku päästä Kisikselle, joka on nyt ollut remontissa alkukesästä. Stadikalla tuli myös hinku päästä löhölomalle, mutta ainiin mähän lähden maanantaina BARCELONAAN Johnnyn kanssa :)! Ihanaaa!

Anyway, back to business. Treffasin seiskalta vanhan perhetutun, joka halusi viedä mut syömään ylppäriasian kunniaksi. Vähän aikaa seilailtiin ja etsittiin sopivaa paikkaa ja lopuks päädyttiin Liisankadun Ravintola Kolmeen Herraan. Itse tilasin metsästäjänleivän, joka oli ihan sikkehyvää ja Kaisa otti vuohenjuustosalaatin, joka taas näytti sikkehyvältä :DAjattelin olevani vielä niin reipas että jaksaisin pyöräillä kotiin, mutta olin aika väsynyt, lihakseni olivat ihan jumissa edellisen päivän salitreenistä ja voimakas vastatuuli ei yhtään auttanut asiaa. Pyöräilin kalasataman asemalle ja menin metrolla loppumatkan. Olin rättipuhkipoikki kun pääsin kotiin (aurinko väsyttää huomattavasti).

Barcelonan reissu jänskää! Saatiin lennot ja hotelli (3tähden amerikkalaisella buffet-aamiaisella) yhteensä hintaan 520€. Ei sinänsä paha. Hotlan pitäis olla ihan holleilla, 2km Barceloneta Beachiltä ja 1km Ramblasilta kuten myös City Centeristä. En oo koskaan ollut kyseisessä kohteessa ja odotan innolla tommosta kaupunki-rantalomaa :))))
Maksettiin viime kesän Turkin reissusta 400€ (3tähden hotelli ja täyshoito) ja se reissu oli ihan loistava kerrassaan! :D Toivottavasti tästä tulee vähintään yhtä hurja ;D

Onks joku teistä käyny Barcelonassa? Onko ehdotuksia/vinkkejä/not to do's/kertomuksia? Onko itselläsi jo kesän reissu suunnitelmissa?

Ei kommentteja: