perjantai 3. kesäkuuta 2011

Terdekärpänen


Keskiviikkona hengailin ekaa kertaa tänä kesänä kunnolla terassilla. Eka treffaattiin Larskin kanssa meillä ja sit lähdettiin stadiin metsästämään hyvää terdeä, johon mahtuis istumaan. Mulla oli vielä huono olo viikonlopun Waka Waka-reissusta, joten itse en juonut alkoholia koko iltana. Jee hyvä Ada :D Päädyttiin ensin Kolmen Sepän Patsaan terdelle, vähän kallis paikka. Soodavesi 3,50€ :O!Mulla oli päällä uus mekko jonka ostin Tukholman GinaTricotista oisko ollu 19,95€. Se oli tosi mukava päällä ja ihanan kesäisen värinen :) 


Sen jälkeen siirryttiin Mbarin terassille jossa treffattiin Alibaba, Ify, sen kiva kaveri (oisko sen nimi ollu Maido) ja sitte jotain muita. Mbarin terassilla on just kiva istua. Siihen paistaa arska koko päivän ja hinnat on ihan siedettävät (soodavesi 2€) :D Porukkaa ravaa in and out ja tuttuihin törmää melkeen aina. I like :)!!


Siis D44Tykkäsin ton Ifyn kaverin tyylistä ja muutenkin mukava tyyppi!! :)
Jossain vaiheessa lähettiin käymään mäkkärissä vähän syömässä ja laittautumassa iltaa varten. Haluttiin Larskin kanssa lähteä ulos. Vielä kerran Mbarin kautta päädyttiin Baarikärpäseen. Ummm. Pahin teinihelvetti ikinä, jonne jouduttiin vielä jonottaa joku 30 min. Tuntu vielä pahemmalta olla siellä selvinpäin. Laura oli kännissä ja seki oli tuskissaan kun katottiin sitä meininkiä. Hyvä ettei siellä ollu jotain BJ-cornereita ja Ms. Sloppy palkintojenjakoa. Anyway, illan ehkä pelasti mun vanha rakas ystävä Chigu (ala- ja yläaste ajoilta) ja sen kaverit, joitten kanssa jorattiin ja naurettiin pissiksille :D


The Look: Pinkki sekameteli soppa :D

Mun toinen outfit on toi uus pinkki mekko Tukholman H&M:stä, se oli 24,95€.


Baba kaasuissa :D


Larskiiiii

Oli ihan hauskaa olla baarissa selvinpäin vaikka muut oliki jurrissa. I guess I'm getting back to my old self again :D Kärpäsessä soi kyllä hyvää musaa! Reggaetonii ja old schoolii perusjumputuksen lisäks !! :)


Kiva perC.


Rihannan uus video "Man Down" tuli muuten pari päivää sitten :))

2 kommenttia:

Jade kirjoitti...

ADA................................................................................................. & jee sul on taas letit!

Dashanti kirjoitti...

Hhohoi ;) Jeba niimpäs onkin!