perjantai 22. heinäkuuta 2011

Come back & Kaivo

Heräsin viime viikon tiistaina tosi myöhään ja menin vaan Lauralle chillailemaan. Puhuttiin paljon, koska totta kai viikon tauon jälkeen on paljon puhuttavaa! Laiteltiin kynsiä ja meikkailtiin, katottiin telkkaa ja hengailtiin.

Lare meikkas mut ja tota sinistä oliki sitte otsassa ja poskissa asti :D


Joo ja tolle ei anneta sitten enempää kahvia...


Jossain vaiheessa käytiin pyörähtämässä stadissa ja mentiin syömään Sports Academyyn.Keskiviikkona Laura lähti aamulla töihin ja mä lähdin jonnekkin seikkailemaan, varmaan salille tai jotain. Ei voi muistaa, kun on niin lyhyt muisti. Mun seikkailuasuna toimi uus HenkkaMaukan paituli, leggarit, ja neule.
Anyway, joskus iltapäivällä tulin takas Lauralle ja alettiin laittautumaan Kaivohuoneen kesäkeskiviikkoo varten :D Tässä uutta silmämeikkiä ja illan asua. Meikki tehty Kypros-paletillani ja Sleekin Acid-paletilla.


Toppi: Zara (Nizza)
Korvikset: Nizza
Hame: Gina Tricot
Kengät: Ellos

Aleksandra liitty jossain vaiheessa seuraan ja sit alettiinkin tekemään lähtöä Kaivolle.
Jonot oli ihan HULLUT ja vaikka ohitettiin sniikisti yli puolet jonosta ni seistiin silti joku tunti ennen kun päästiin sisään. Kaivolla soi hyvää musaa näin generally, mutta porukkaa oli mun makuun ihan liikaa ja hermot oli muutenki kireellä jonottamisen ja korkkareiden takia :D Ens kerralla meen Kaivolle ehdottomasti lenkkareissa! Muuten hyvä :)Kaivon jälkeen saatiin pojilta kyyti kotiin. "Painajainen" pauhas autossa ihan live-esiintyjällä ft. kanat (eli minä ja laura omg) :D hahah. Auton kajaritkaan ei oikee pysyny vauhdissa :D

Ei kommentteja: