tiistai 26. heinäkuuta 2011

Dining with the Carsons

Tässä kaikille nälkäsille ;P
Tiistaina mentiin äidin ja mun pikkubroidin Marcelin kanssa treffaamaan Marcelin kummit, jotka olivat tulleet jenkeistä käymään Suomessa. Nähtiin Kampissa ja mentiin Coloradoon syömään, missä mun kummisetä on kokkina :)

En oo muistaakseni aikaisemmin ollut Coloradossa syömässä ja nyt suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Tässä vähän meidän alkuruokia...Carsonit asuu siis Losissa ja siitä on kyllä jo todella monta vuotta kun itse olen heitä viimeksi nähnyt. Ei ollut yhtään outoa hetkeä. Kaikki oli tosi rentoja, ihan kun oltais oltu vielä pieniä. Silloin kun elämä oli helppoa ja lepposaa :D


Vasemmalla Anne ja oikealla mun mamma

Mestarikokki Pollack ja Carlo

Sitten oli pääruokien vuoro. Marcelille suositeltiin kyljystä, joten se otti sitä. I've never seen my brother actually being intimidated by food :D!Hullu satsi :D


All of us: mamma, Anne, Carlo, Marcel, Viktor & myself


I ordered the garlic sizzler. It was good! Öljyssä tiristettyjä katkarapuja ja kanaa, valkosipulipatonkia, riisiä, salsaa, jalopenoja ja cremee.
This was fun :)!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi ihanan näköstä ruokaa:) paljon tuolla suunnilleen noi makso? :D vois men joku pv :D

Dashanti kirjoitti...

juu ja hyvää oli :) Aterioiden hinnat vaihteli aika paljon riippuen siitä mitä söi, mutta muistaakseni 14-30€. Vähän ehkä kalliimpaa, mutta sen arvosta ;) !