maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kohta kentälle ja koneeseen part II ???

Moi kaikki! Pikkuylläri. Mä lähden huomenna illalla Nizzaan, Ranskaan!! Liput ostettiin jo reilu viikko sitten ja Johnny matkusti sinne jo edeltä. Itse lähden viikoksi sinne nauttimaan toivottavasti ihanasta, lämpimästä säästä ja auringosta, pikkukaduista ja nähtävyyksistä, maisemista ja ihmisistä.Parasta tässä on että jouduttiin ostamaan vaan lennot, koska päästään asumaan meidän uusien ranskalaisten ystävien luona :) Mua jännittää ja oon samalla innoissani tästä reissusta, koska matkustan ekaa kertaa yksin lentokoneella ja meen asustelemaan periaatteessa tuntemattomien/juuri tapaamieni ihmisten luokse. Adventurous! Ranskan riviera, here I come ;)!

Ennen kuin taas jätän teidät vähäksi aikaa rauhaan, kertaisin vielä viikonloput happeningit. Mun mamma lähti keskiviikkona Italiaan lomailemaan ja se jätti mulle auton käyttöön - jee! Oon päässyt siis sekottamaan liikennettä siellä sun täällä viimeiset 4 päivää.


Perjantaina lähdettiin Järvenpäähän mökkeilemään ja viettämään Nipan ja Kimin synttäreitä. Eka ilta meni iisisti. Saunottiin tyttöjen kanssa ja sammuttiin muutaman drinksun jälkeen.

Mökkilife
Lauantaina oli aikanen herätys, koska vieraat oli kutsuttu yhdeksi. Herättiin siinä 10 aikaan, syötiin aamupalaa, vedettiin aamutubangit ja oikeestaan alettiin ryyppäämään. Istuttiin pihalla auringossa, musat pakusta pauhaten, hengaillen, jutellen ja vieraita odotellen.


Laitoin Miran ja Nean hiukset ku ne halus "julkkiskiharat"


 
Oma look ja outfit
Uudet korivkset Barcelonasta

Pikkuhiljaa jengiä alkoi valumaan paikan päälle ja alettiin saamaan bileet aikaiseksi. Syötiin viikonlopun aikana makkaraa, uusia perunoita, pihvejä, lihapiirakkaa, makaroonisalaattia, piimäkakkua, Nipan vanhempien tekemiä ihania voileipäkakkuja ja paljon muuta nammmmmm! :P Kun bileet "alkoi", kamera unohtu melkeen kokonaan. Kuka jaksaa jotain kuvia ottaa kun meno on kovimmillaan :D? Emmää aenakaan!
Neukkis
NipaMira & Janina
Ja loppuillasta.............


Oli ihan älyttömän hauskaa olla superjurbaanassa mettän keskellä hyvän porukan kanssa. Nyt on pitkäaikainen mökkikuume on nyt hoidettu alta pois.

Tein muuten tälläsen haalarilöydön Barcelonan H&M:stä, mutta en oo vielä ehtinyt käyttää.

Tänään ajoin Jäkestä Nean kanssa kotiin, otettiin Laura mukaan ja käytiin oikeen mäkkärin kautta syömässä. Oli kiva tulla kotiin kaikkien kamojen kanssa ja huomata että hissi on rikki (asutaan 7. kerroksessa)!  Illalla lähdin käymään vanhan luokkakaverini Julian läksiäisissä Mbarin terassilla. Julia lähtee tiistaina Ibizalle vähän pidemmäksi aikaa - oon kateellinen! Mutta oli ihana nähä Jullee pitkästä aikaa, vaikkakin pikaisesti <3


Pian lähden katsomaan mitä Nizzalla on mulle annettavaa, mutta nyt toivotan teille hyvää viikkoa :)!

2 kommenttia:

sara kirjoitti...

hauskaa matkaa:) ihana shortsihaalari!
p.s toivottavasti teet matkapostauksen, koska ne barcelona postaukset oli ihan parhaita:P

Dashanti kirjoitti...

kiitos!! tottakai teen matkapostauksen ja kiva kuulla että viihdytti!! :D