lauantai 23. heinäkuuta 2011

My first makeup-tutorial

Oltiin yks päivä viime viikolla Aleksandran kanssa kattomassa leffaa. Treffattiin stadissa mun salilla käynnin jälkeen, eikä oltu päätetty mitä mennään katsomaan. Ostin Nizzan Sephorasta uusia meikkejä ja päätin että teen mun ekan tälläsen makeup-tutorialin.

Tässä mun välineet


Aluksi levitin paletin vaaleinta sävyä luomeen seuraavasti (ei haittaa jos noi on aluks epätasaset, niitä voi korjailla aina jälkeenpäin):Sitten otin paletin "kuparista" sävyä ja levitin sitä ohuen "viirun" vaalean sävyn viereen seuraavasti:Sen jälkeen otin paletin ruskeaa sävyä ja levitin sitä luomen ulkoreunaan ns. tyhjään kohtaan:


Sorry. Mayor'sin pukkareiden valaistus ei oo mikään paras valo kuvien ottamiseen.

Viimeiseksi laitoin paletin toisiksi vaaleinta sävyä ja levitin ohuen kerroksen sitä alaluomeen:Alaluomen rajaus on sen verran vaalea ettei sitä näy kuvissa kovin paljoa, mutta luonnon valossa juuri sopivasti :)

Lopuksi tein rajaukset mustalla Rimmelin eyelinerilla ja alarajaukset Lumenen Natural Code kajaalilla. Ripsarina käytän tällä hetkellä Sexy Curvesiä. Lopputulos oli tämä:


.

Allun kaa on niin hauska mennä kattoo leffaa koska siit ei tuu yhtään mitään - kaikki vaan naurattaa :D Eli, Harry Potter and the Deathly Hallows part II oli hyvä!! Tässä traileria:

2 kommenttia:

krisstaa kirjoitti...

Mulla on toi sama sephoran paletti. Aivan ihanat sävyt, mutta siveltimet on pyllystä..

Dashanti kirjoitti...

Totta :D!