lauantai 16. heinäkuuta 2011

Nizza part II

Mun ensimmäinen aamu Nizzassa alkoi ihanalla makealla aamupalalla. Yleensä en syö aamupalaa ollenkaan ja jos syön niin se ei todellakaan ole makeaa, mutta tämä oli oikein hyvää! Thomaksella on semmonen espresso/erikoiskahvikone, joka oli oikein kätevä ja meillä käytössä joka aamu.


Alennusmyynnit alkoivat keskiviikkona, joten heräsimme aikaisin sinä aamuna ja oikeastaan ryntäilin jokaiseen kauppaan. Johnny raukka perässä. Mentiin ensimmäiseks H&M:ään, jossa kaikki tuotteet oli 5€,7€ enintään 15€ ja siellä oli porukkaa enemmän kuin laki sallii. 50€ meni ja tunti jonotettiin siellä ei ilmastoidussa kaupassa. Hiki virtas jaloissa asti kuin Niagaran putoukset. Onneks olin ostanut sellasen tyylikkään viuhkan.Shoppailu jatkui ja jatkui. Yhtäkkiä olinkin shoppaillut enemmän kuin olin suunnitellut koko reissuni aikana tekeväni. Mut hei, elämä on!
Tehtiin vielä pieni kävelylenkki rantaan ja sieltä toiselle puolelle sellaseen satamaan. Upeita maisemia. Sitten käytiin KFC:n kautta syömässä ja mentiin kämpille chillaileen.
seuraavan kuvan jälkeen ei vältämättä tee mieli polttaa enää vähään aikaan


Pikku päikkäreiden jälkeen olin taas kuin uusi ihminen. Tehtiin lähtöä Zaraan, hakemaan Thomas pois työmaalta. Outfittinä toimii musta toppi, Lindexin verkkopaita ja H&M:n persikkahousut. Noita housuja myydään Nizzassa myös turkoosina ja ne oli alessa, mutta ei ollu kokoja :/ Olisin halunnu sellaset. Pitää käydä tsekkaa jos Suomesta löytyis.

 

Look oli tämmönen: laiska.


Kun Thomas pääs töistä, suunnattiin Civette Du Coursiin lasillisille.
Ihanaa kun baareissa tarjotaan aina naposteltavaa kun ostaa juotavaa.
Noi oliivit oli superhyviä - jotain chilioliiveja :OPäästiin näkemään vähän capoeiraakin.


Muutamien jälkeen suunnattiin kotiin ja törmättiin vaikka minkälaisiin hunkseihin ;)Toi patsas on kuulemma juust uusittu koska sillä oli liian isot vehkeet :D
Noi pojat on niin sulosii :D

Että semmosta hengailua sitten. Huomasin että me käytettiin Barcelonassa taksia ja metroa koko ajan, mutta Nizzassa kävellään joka paikkaan. Teki kyllä hyvää, enkä aio enää valittaa täällä jostain pikku matkoista Hietsusta Kamppiin tms :D

Tähän loppuun haluan vielä pistää linkkiä jakoon! Eli mun frendi on nyt julkaissut sinkkunsa! Käykää ihmeessä ostamassa Painajainen (pukeutuu biniin) TÄÄLTÄ! Se maksaa vaan 2€ ja saat sekä oikean, että mixatun, pidemmän version. Käykää ihmeessä tykkäämässä sen facebook-sivua myös: Alex Silva. Pikkurahasta iso apu! Lisää on tulossa :))!

Painajainen (Pukeutuu Biniin) - Single Cover Art

Ei kommentteja: