keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Nizza part IV

Lauantai oli taas rantapäivä. Oli hirveetä ajatella että lähden jo parin päivän päästä! Tuntui kuin olisin vasta tullut Nizzaan. Rantsuasuna oli Seppälän Zebra-mekko ja Nizzan H&M:stä ostettu musta veska toimi hyvin tilavana rantalaukkuna (15€).

Matkalla nähtiin kadulla järjestetyt häät. How cute :)


Tällä kertaa vaan löhösin rannalla enkä jaksanut ottaa kuvia mistään. Kun tultiin takas kämpille joskus iltapäivällä, tehtiin Johnnyn kanssa sellaset jenkki-sandwichit: 2 paahto leipää joiden väliin tulee halutessa majoneesia, 1 gordon bleu kana-pala, pinaattia ja halutessa juustoa. So good mmh mmh!

Chillailtiin oikeestaan kämpillä iltaan asti, ennen kuin oli aika lähteä ulos bilettämään. Illan asu ja look:
Ensin suuntasimme Civetteen alottelemaan ja syömään iltaruokaa. Lautasilla Hamburger Americain & Club Poulet.

Safkan jälkeen liityttiin Thomaksen kavereiden seuraan juomaan ja lähdimme heidän kanssa klubille Sixiin.
Six oli pienin klubi missä mä oon ikinä ollut. Aluks oli tosi ahdistavaa olla sellasessa korkean yksiön kokoisessa kopperossa, mutta tarpeeksi kun joi niin se olo poistui.
Sixin "yläkertaan" mentiin tälläsiä tikkaita pitkin ja ne hirvitti mua jostain syystä. Kun pääsin ylös, en tullut tasanteelta alas koska en uskaltanut :D

Siellä oli tollaset jännät puhelimet, joilla voi soittaa esim. puhelimeen 33 jos oli kiinnostunut siinä vieressä olevasta henkilöstä ja halusi jutella tämän kanssa :D!


Siellä oli sitten vähän x-rated stuffii :DEn tiiä mistä oon repiny ton puuhkan? :DSunnuntai aamuna herättiin aikasin koska mä halusin lähteä käymään vielä Monacossa Monte-Carlossa. Huomattiin että Johnny oli saanut kauniit rusketusrajat :D!We're going to MONACO babyyy

Juna sinne makso vaan 2,50€ eikä matka kestänyt kuin 15 minuuttia. Monte-Carlo = upee paikka! Hulluja pudotuksia, vuoria, teitä ja maisemia. Antaa kuvien puhua puolestaan :)

 

 


<3


Monacon jälkeen mentiin takas Nizzaan rannalle treffaamaan Thomas, Isadora, Adam ja muut. Ihan outoo oli nähdä noita muita niin vähän mun loman aikana. Harmi että kaikki oli niin paljon töissä just sillä viikolla kun olin siellä.
Nukahdettiin kaikki rantsulle ja kun herättiin Isadoran, Johnnyn ja Thomaksen kanssa, yli puolet meidän porukasta oli hävinnyt ympäriltä :D
Seuraava postaus alkaakin sitten tämän illan biletyksillä ja se taitaa olla viimeinen Nizza postaus sitten =)

Ei kommentteja: