lauantai 30. heinäkuuta 2011

Pissikset goes Kaitalampi

Hello hello. Unirytmit on vieläkin ihan sekasin enkä pysy enää päivissä perässä, mutta oltiin kai tiistaina, jos oikein muistan, niin telttailemassa!

Tehtiin viime vuonna perjantaina 13. elokuuta, ensimmäinen telttareissumme ihan extemporee ja vaikka se reissu ei tosiaankaan päättynyt hyvin niin päätettiin että alettaisiin telttailemaan joka kesä. Nyt sitten lähdettiin vähän eri kokoonpanolla. Tässä mun eräjorma-asu.


Toppi: Gina Tricot
Shortsit: H&M Barcelona
Shoes: eBaySamana päivänä oli WayUnderground Muodostelmaryhmän Auditionit, johon oli tottakai pakko mennä. Sitten kävi niin että ne veny vähän myöhemmäks ja päästiin ylipäätään ajamaan Vihdintietä varmaan joskus 9 aikaan illalla.

Mentiin ekaks Luukkiin, vaikka tiedettiin että siellä ei saa telttailla enää, mutta mentiin tekemään safkat sinne ruoka-katokseen. Ollaan kyllä niin city-ihmisiä että huhhuh. Me lähdetään telttailemaan eikä kukaan meistä ota haarukoita, veitsiä, paperia, lautasia, ketsuppia, taskulamppuja, sytytysvälineitä tms. tarvittavia tavaroita mukaan :D Pelkät safkat ja teltat, tyyliin. Pienen kamppailun jälkeen saatiin syötyä. Sitten vartijat tulikin häätämään meidät pois. Mitäs nyt sit tehdään?

Pistettiin Dansku puhumaan yhelle vartijalle että saataisko mitenkään jäädä telttailemaan sinne tai johonkin siihen lähelle. Loppujen lopuks se vartija olikin aika rento ja vei meidät Kaitalampeen, jossa ilmeisesti saa telttailla. Sinne oli pitkä, pimee ja mäkinen kävelymatka parkkipaikalta, joka tuotti vähän ongelmia kaikkien kamojen kanssa. Itte sain kävellä sen reitin edes takas varmaan 4 tai 5 kertaa kun jouduin yöllä vähän kuskailemaan.

Oli meillä kyllä hauskaa. Käytiin uimassa järvessä, syötiin, puhuttiin, tanssittiin ja riehuttiin. Oon ylpee että heitin vihdoin mun talviturkin näin Suomessakin :D Kuvia ei kertakaikkiaan ehditty ottamaan ennen kun vasta aamulla kun oltiin nukuttu reilu tunti ja herättiin 06:31, pakattiin kamat ja lähdettiin pois sieltä :D

Keskiviikkona oli pikkasen rankkaa lähteä Kaivohuoneelle niin vähillä yöunilla ja vielä salilla käynnin jälkeenkin, mutta onneks lähdin! Meillä oli nimittäin iha hullun hauskaa :D Kaivo oli ihan täynnä, silleen ettei siellä mahtunut tanssimaan, mut me tanssittiin siellä tasanteella missä on baaritiskikin, koska siellä oli enemmän tilaa jortsata. Mä oikeesti kiitän ja kumarran Kaivon Dj:tä tosta illasta, coz it was outta control! Tuli koko ajan niin hyvää biisiä ettei vaan voinut lopettaa tanssimista, vaikka kuinka pyörrytti, oli paha olo ja aivan läpimärkä hiestä! Ihan tajutonta. Kiitos Kaivo ;D!<3
Mun illan asu oli tämmöne:


Valkonen paita: H&M
Musta tuubihame: Gina Tricot
Korut: NizzaEi kommentteja: