maanantai 25. heinäkuuta 2011

Saxobeat

Viime sunnuntaina hengailin Allun kanssa oikeestaan koko päivän. Ajeltiin vaan ympäriinsä käytiin moikkailee kaikkia. Sitten siinä 9 aikaan illalla saatiin päähän pistos mennä Tigeriin kun kuultiin Krisulta, että "Saxobeatin" laulaja Alexandra Stan esiintyy Tikrussa sinä iltana.


Meillä tuli Allun kanssa vähän kiire kun piti käydä meillä Vuokissa ja niillä Pitskussa freeshaamassa itteemme ennen kuin mennään.

Vihdoinkin päästiin Tikruun eikä jouduttu jonottaa kun ehkä 30 min. Siellä oli paljon tuttuja ja tultiin just sopivaan aikaan, koska ehdittiin tanssimaan vähän aikaa ja sitten show alkoikin jo. Oli huvittavaa nähdä kun kaikki kundit kuolas tätä vaaleaverikköä kuin eläimet. Hyvin toi likka laulo ja meininki oli katossa vaikka oltiin selvinpäin ihan koko ilta ;D!Videoooooo:


Oltiin Tikrussa melkein loppuun asti, mutta sitten mua alkoi väsyttämään tosi paljon. Heitin Allun himaan ja ajoin itse kotiin ihan unessa.
Maanantaina en oikein edes muista mitä tein. Ehkä vähän ajelin, näin Noraa joka on vihdoin tullut Fuengirolasta Espanjasta, sitten ajelin vähän lisää ja menin kai Lauralle reippaana kokoamaan kissanpuuta sen kissoille. Bongasin mun vaatekaapista taas jonkun Ginan alennuslöydön, mitä en oo varmaan käyttänyt kun kerran (eli toi paita).


Kisahallin parkkiksella oli hienot maisemat ja mafia meiniki kun oltiin Noran kanssa molemmat autoilla liikenteessä. Hyvä ettei juteltu suoraan autoista, mustat aurinkolasit päässä :D
Jos joku ei ole vielä käynyt vastaamassa "Kyssäri lukijoille" postaukseen, niin käykää vaan laittamassa mielipiteitänne :)

Ei kommentteja: