keskiviikko 31. elokuuta 2011

All Of The Lights

Lauantaina lähdettiin taas Tivoliin ja bailattiin oikein kunnolla. Muistan innostuneeni melkeen jokaikisestä biisistä ja jorasin kuin itse jortsumestari :D No joo.. Kuvia ei otettu tuonakaan iltana, muuten ku taksissa matkalla Larskille.
Sunnuntaina nukuttiin piiiiiiitkään ja illalla menin Samiralle laitattamaan uudet letit! Sain äitiltä kyydin sinne joten tapoin aikaa kotona meikkaillessa uusilla meikeillä. Kehittelin uuden meikin Kikon luomareilla ja yhdellä Seppälän luomarilla (maksoi 1€ ja toimii kivasti kun laittaa siveltimeen vähän vettä).
Löysin mun kaapista muuten farkut, jotka ostin joskus kesällä enkä oo muistanu käyttää.Letittelyn jälkeen menin vielä Lauralle kattoo leffaa ja testaamaan sen uutta vesipiippua. Katottiin Aavelaiva-leffa, se oli hyvä! Varmaan vanhakin, mutta kukaan meistä ei ollu sitä nähny ennen.


Eilisestä vielä sen verran että OLI IHANA TANSSITUNTI! Oli ihanaa nähdä kaikkia uusia tyyppejä siellä ja vanhoja apinoita kesän jälkeen - muutenkin oli hyvä tunti! Hiki, ah :D
Tässä vähän videoo jatkotunnilta..


8 kommenttia:

suskide kirjoitti...

Ääää, toi vesipiippu SO CUTE!!

Laura kirjoitti...

ihanaa ku meen iha eri tahdis ku kaikki muut xDD mut oon silti tosi keskittyneen näkönen :DD

Dashanti kirjoitti...

Suskide: I know right! Ja se on semmone iso viel :)
Laura: Ei se mitään, kyl se siitä ;D Sitä paitsi, on hyvä nähä ittensä videolla, osaa korjata itse itseensä paremmin kun näkee mitä tekee :))

Anonyymi kirjoitti...

Kova mimmi tanssii! Oon nähny sut monesti

Laura kirjoitti...

Joo no haluun vaa alkaa käymää jossai muuski, ku oon nyt käyny vuoden koht noil dh-tunneil et kehittyis vähä nopeempaa..:-)

Dashanti kirjoitti...

Ano: Kiitos ;)!
Laura: Hyvät on ideat ;D!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi rakkaani, vietän laatuaikaa kotona. Juon Kahvia ja kirjoitan googleen sanat " dashanti blogspot" :) Love You.
- Laura aka Larski & (Late) ´-.-

Dashanti kirjoitti...

Voooi kiitos LateXiii! <3 Hönö oot!