tiistai 23. elokuuta 2011

Behind The Scenes

Mitäs mä oon tehny tässä viime aikoina... hmm. Aa! Saanu töitä! Keskiviikko aamuna heräsin entisen esimieheni puhelinsoittoon klo 09:27 enkä innostukseni takia voinut enää mennä takaisin nukkumaan :D! Saan Soneralta vuoden sopparin vanhaan duuniin ja mulla alkaa työt syyskuun alussa - jee! Me so happy!


Oon viimeaikoina (melkee koko kesän) hengaillu parin kana-aivon kaa; eli Dasin ja Lauran. Sinä aamuna Late heräs muutenki aikasin ku sen piti mennä kouluun joten mä menin koneelle kattelee onks siellä elämää ja sattumalta Dasikin oli hereillä. Sovittiin et meen näkee sitä Ogelin hoodeille.
Jäbä oli aika hauskaa seuraa vaikka oliki nukkunu vaan 15min edellisenä yönä. Juteltiin siinä jonkun aikaa ja keksittiin siks päiväks tekemistä. Parin puhelinsoiton jälkeen meillä olikin sitte suunnitelmat viikonloppuun asti, koska päätettiin että Alex Silvan musavideo "Painajainen" (Pukeutuu Biniin) kuvataan perjantaina Fredan Tivolin avajaisissa :D Joten meidän illan suunnitelma oli se, että otetaan mun mamilta auto, ajetaan stylistille Niko Luostariselle kokeilemaan lookeja videota varten.


Autoa odotellessa tein itelleni uuden meikin Kypros-paletin ja Sleekin Acid-paletin voimin. Sisäluomelle hopeeta ja ulkoluomelle ensin oranssia ja sitten häivähdys Sleekin Toxic Pinkkiä niin että oranssia puskee "alta" näkyviin. Rajaukset, outfit ja voilá!

Tässä pari otosta meidän touhuista Nikolla...


Aikas kivoja tilpehöörejä Nikolta löytyy...


Wow, mitkä bootsit!

Mun lempparit.Nikol on kiva koti. Mäki haluun oman.Aika hyvä tommonen, Lenny Kravitz vs. Adam Lambert look! I like!

Seuraavana päivänä pidetiin palaveri musavideon rakenteesta yms. Jännää. Meitsi vaa söi jotai salaattii ja olin muuten vaan tosi hyödyllinen. Sit mentii meille testailee Dasille vähän hiustyylejä. Must vois tulla kampaaja salee :D

Friday: lights, camera, action! Ting ting ting! Tein uuden meikin mun Kiko 109 luomarilla (and with a little help of my Cyprus-palette). Pohjustin luomen Kikon hopeen harmaalla, josta huomasin että se on mulle liian tumma ja liian harmaa joten lisäsin siihen päälle vaaleempaa kimalletta.Huomaa vasen tummempi, oikee vaaleempi.

Kun sain molemmat luomet astetta vaaleemaks, laitoin vähän vielä tummempaa harmaata luomen keskelle.

En tiiä näkyykö niin hyvin kuvassa...

Laitoin Kikon tummaa sinisen mustaa väriä luomen ulkoreunaan "smokeymaisesti" + eyeliner ja ripsari.


Lopuks lisäsin vielä Sephoran glitter mascaraa, jonka ostin Nizzasta eurolla. Tein sillä rajaukset mustan linerin yläpuolelle ja laitoin sitä vielä ripsien latvoihin. Lopputulos oli ihan kiva :)Musavideokuvaukset meni hyvin, vaikkakin vähän säheltäsessä, mutta mulla oli "assistenttina/CO managerina/jokapaikanhöylänä" ihan hauskaa :D! Ilta meni kyllä enemmän tekemisessä, kuin tanssiessa tms. Behind the scenes...

Siis toi on luovaa - Basti.

Eka bisse mitä pystyin juomaan Turkin Efe'sin lisäks! Tuborgin lime cut... menee se ku ilmatteeks sai :D


Lauantai-päivä suhahti ohi Lauralla hengaillessa ja sunnuntaina avattiin mun letit. Nyyyyyyyh!!! Onneks meen laittaa uudet tulevana sunnuntaina, koska en kestä olla tämmönen nutipää. I don't feel like a lady without my weave!!

Ainiin, tää hullu meikkas mut...
Ja must tuli tosi kaunis.

Ehkä kuitenki parempi ku ite tekee :DTehtiin päivällä vähän safkaa, syötiin yhessä, jillailtiin ja todettiin että olis hauskaa jos me kolme oltais kämppiksiä. To be honest, emmä kestäis, hahah :D! Loppujen lopuks neljän seinän sisällä oleminen alkoi vaikuttamaan ja päätettiin mennä Tiikeriin tunniks pyörii ja tulla sitte takas - ja niin me tehtiin :D Oli kiva mennä baariin vaan käymään. Tyylikkäästi näyttäytymässä (not) ja moikkaamassa muita frendejä ja vähän tanssahtelemassa. Tiikerissä oli kyllä parempi meno tottakai kesällä kun ihmiset oli lomalla ja klubilla oli enemmän jengii. Nyt oli vähä nihkeet :D

Tänään en oo saanu oikeen mitään aikaseks, muuta ku sain varattua pyykkitupa ajan huomiseks. Ihanaa olla vielä lomalla kun voi! :))) Kävin vähä aika sit Dinan kaa röökillä pitkäst aikaa ja kun lähin kotiin, alkoi sataa ku just sen perseestä. Ihan hullu myrsky! Yks syy lisää miks mä haluun letit äkkiä takasin!3 kommenttia:

Shandra kirjoitti...

Aiijaaaa.. onnea sait töitä!
Saanko udella mitä työnkuvaasi kuuluu?

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana toi mekko tossa yhessö kuvassa. toi punanen:D ,mistä se on`? oot jälleem
n ihana<3

Dashanti kirjoitti...

Shandra: Kiitos. Voin kertoa selkokielellä että kytken Soneran yritysasiakkaille langattomia ratkaisuja ja Soneran palveluja päälle, teen niihin liittyviä laskutusjuttuja ja periaatteessa selvittelen asiakkaiden mahdollisia ongelmia ja teen parhaani selventääkseni niitä :) Tässä helpoin analysointi siitä mitä teen :D

Olen tottunut superkiireiseen elämäntyyliin ja on ollut ihanaa olla 2 kk tekemättä mitään, mutta kyllä on ihanaa saada rutiinia takas :)!

Anonyymi: Kiitos!<3 Mekko ostettu H&M:ltä joskus ehkä vuos sitten =)