tiistai 30. elokuuta 2011

Kirpparii ja muuta

Mun torstaipäivä alko aikasin aamulla, koska menin Lauran englanninkieliseksi asiakkaaksi kampaamo-kouluun. Me ollaan molemmat tosi aamuihmisiä, pirteitä ja kaikkee... ei :DIhanan herättävän syvähoidon jälkeen Late laitto mulle vielä "keesi" kampauksen, viikonloppua varten.Kävin hoitamassa vähän asioita ja nukkumassa päikkärit, kunnes treffasin Lauran uudestaan. Me mentiin käymään Kallion puistokirppiksellä. Siellä oli ihan sikana porukkaa, sekä myymässä että ostamassa :D Mä ostin jotain tilpehöörejä ja paidan ja Laura osti enimmäkseen leffoja, jota voidaan yhdessä katsella kun ollaan tylsistyneitä :D
Kirpparin jälkeen tuli nälkä joten mentiin Coloradoon syömään. Itte tilasin mun tähän asti lemppariksi tulleet Scampi Rockerfellerin alkupalaks ja BLT Burgerin pääruoaks. Huhh että oli taas tuhdit safkat!Kirppariostoksia alla:


Luultavasti lahjotan ton sormuksen jossain vaiheessa Nikolle, se oli lähinnä läppäostos :D


Coloradon jälkeen käytiin vielä skumpalla Kaarnassa, josta mä matkasin Aidalle viettämään leffailtaa. Katottiin paskin kauhuleffa ikinä. En kyllä tosin muista mikä se oli :D Hehhe. Perjantaina herättiin ajoissa ja mentiin Iso Roobertinkadulle China Liangtse-hierontaan. So relaxing..!


Perjantai iltana oli ekat muodostelmaryhmätreenit! Se oli ihanaa! On kyllä ollu ikävä tanssitunteja ja kaikkia apinoita siellä :D! Treenien jälkeen menin Lauralle laittautumaan iltaa varten. Tivoliin lähdettiin ja look oli tämmönen :) Siitä illasta ei sitten sen enempää kuvia taida ollakaan :D!

 Menomimmi kuittaa ja lähtee nyt pitämään tanssituntejaaaaaaa <3 !!!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

paljon toi hieronta maksoi ?

Dashanti kirjoitti...

me otettiin niska-selkä-hieronta tunniks mut sit siin oliki pää/kasvohierontaa lisäks, en sit tiiä, mutta makso about 50€ per naama.