sunnuntai 28. elokuuta 2011

People and places + tyylibongaukset!

Juttelin Joannan kanssa koneella herättyäni keskiviikkona joskus päivällä ja lupauduin menemään sen ja Chrisin kanssa Ikeaan. Niitten piti ostaa jotain vauvojen juttuja. Laittauduin jossain 20minuutissa ja lähdin Hakaniemeen, mistä Ikean ilmainen bussi lähti.

Outfit of the day
Takki: KappAhl
Paita: Warehouse
Äiti osti mulle jarrusukat ku mulla on kai liian kova vauhti.

Mun hair of the day, thanks Laura ;)


Ja sit ku vähä laitoin kikkuraa ja heittoo.. Voilá!


 


Hungry, much?

Pari tyylibongausta:

 


Tämä nuori nainen kertoi ostavansa paidan ja mekon Gina Tricotista, kaulahuivi oli siskon kaapista ja laukku mummon kaapista. Nice! Kengät alennuksesta Vagabondista. Pidin hänen lookista tosi paljon!

Tein vielä toisen tyylibongauksen Ikeasta tullessani ja pidin erityisesti  tämän tytön laukusta, jonka hän kertoi ostaneensa Thaimaasta ja kukka-panta-hässäkästä. Hän kertoi että ostaa yleensä vaatteensa Suomessa Gina Tricotista ja "peruspaikoista". :)


Tykkään myös noista pyöreistä kaulahuivijutuista ja kävin ostamassa omankin pari päivää sitten...Ikean jälkeen menin näkee Aidaa stadiin ja mentiin pitkästä aikaa Kaarnaan skumppailemaan.

Sikkehyvää skumppaa! Painii samassa liigassa Jennyn skumpan kanssa


Loppujen lopuks oltiinkin aika jurrissa. Meille tuli nälkä ja päätettiin mennä Vapianoon syömään. Siellä meitä katottiin vähän pahalla, tottakai, koska ollaan vähän äänekkäitä kännissä. Tavattiin yks jännä kokki, oisko ollu Alexander(?) ja sil oli jännät silmät. :D
Kiva oli mennä kotiin pienessä tuiskeessa, kun aamulla oli aikanen herätys. Siitä myöhemmin lisää :D Oli hauskaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Intresting blog and pictures!! =)
"Jarrusukat" what/what kind of are those?

Dashanti kirjoitti...

Thanks!!
Jarrusukat (I don't know what they're called in english) are socks with little plastic pieces in the bottom. They are basically made for kids to prevent them from falling :D

Anonyymi kirjoitti...

=)
Maybe you can include those for some post in future =)