sunnuntai 14. elokuuta 2011

"Zahra mä keksin meille tekemistä täks illaks..." :D

Kuulemma jos mä sanon noin - niin mun kanssa ei kannata lähteä minnekkään! No mitäs hemmettiä? Kai sitä saa välillä irrotella ja seota totaalisesti ellei joskus vähän useemminkin!Meillä on ollut Zahran ja muiden kanssa ihan aivan pimee viikonloppu - mutta meillä on ollu ihan älyttömän hauskaa!! Zuzu on todennut että mun kanssa on hauska lähtee bilettää tolleen extemporee, mutta seuraavana päivänä on ensinnäkin peeaa (eli rahaton) ja lisäksi sellanen olo että hävettää ihan helvetisti :D!


Noh, otetaas iisisti ja edetään yks päivä kerrallaan. Perjantaina sain tosiaan, kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, Cristalilta kutsun NRJ At Sea bileristeilylle, joten treenien ja solariumin jälkeen (voitteko uskoo että mulattityttö kävi solkassa!? koomista) mentiin kotiin laittautumaan tilaisuutta varten. Tässä vähän illan lookia ja outfittia. Leggarit H&M:stä, muistaakseni oli halvat :)

Meillä tuli vähän kiire loppujen lopuks joten ei ehditty ottamaan kuin yhet drinksut satamassa ennen lähtöä. Ainiin, me törmättiin Sossuäiteihin Marjaan ja Niinaan - muistakaas kattoo seuraava jakso ToosaTVltä koska me ehkä ollaan siinä :D!
Heti kun päästiin paattiin sain tekstarin, jossa meidät toivotettiin tervetulleiksi liittymään seuraan yläkannen kulmapöytään. Jaahas. No ketäs sieltä löytyykään... my homeboys Hanna & Jenna! Asennemuijii nää.. ja hyvää seuraa tottakai. Oli kivaa että vietettiin risteily just näiden kanssa, meillä oli ihan superhauskaa.

Jee, Mari is back form BCN!
Aamupojat?Ja tästä se sitten lähti...

Sossuäidit näyttää miten jortsataan! :DSe 4 tuntia meni tosi nopeesti vaan juodessa ja tanssiessa. Oli kiva olla juomassa nyt pitkästä aikaa :D Olin hieronut vähän diilejä Summer Heatin poken kanssa, joka oli myös risteilyllä ja suunnattiin siis Wanhalle suoraan satamasta kun tultiin takaisin. Summer Heatin jonot oli pisimmät ikinä ja me vaan käveltiin ohi meidän kaveripoken luo ja mentiin sisään :D SHÄBÄYM!

Heateissä oli hyvä meno, tottakai - paljon porukkaa ja hyvää musaa - what else do you need?!

Koska me oltiin kuitenkin luvattu et me mennään Jennyyn viettämään Niko Lan ja Cristalin ja koko henkilökunnan läksiäisiä, me hipsittiin vielä sinne reilu tunniks danssailemaan.


Missä Marin kengät?

???Siieellä :D
Joo mutta... jatketaan!

Ei kommentteja: