maanantai 5. syyskuuta 2011

Arki alko - bailut jatkuu

Ei tosin yhtä usein ja railakkaasti kuin kesällä ;)
Keskiviikkona mulla oli lihakset tosi kipeet, enkä pystyny kävelemään. Mulla oli myös kipee olo, tuli käytyä lääkärissäkin. Lepoa olis varmaan pitänyt ottaa enemmän, kun jätin treenitkin välistä, mutta käväsin Claudian kanssa stadissa syömässä, koska kotona ei ollut ruokaa ja mulla sattui olemaan lahjakortti Koti Pizzaan.


Hyvä setti oli! Claudia teki innoissaan Sudokua ja mä vuorostani IS- ristikkoa. Ehdittiin hyvin vaihtaa kuulumisia pitkäst aikaa.Torstaina mulla olikin eka duunipäivä! Oli kiva nähdä kaikkia vanhoja duunikavereita parin kuukauden tauon jälkeen ja mun mielestä on ihan erilaista mennä töihin kunnolla levänneenä. To be honest, oon tottunut siihen että mun elämä on helvetin kiireistä ja rakastan sitä sellaisenaan, mutta mä tarvitsin taukoa kaikesta. Nyt on vähän niiku fresh start ku en oo ikinä pitänyt noin pitkää lomaa :DIllalla testailin vähän asuja ja uutta H&M:stä ostettua hattuani. Se oli enemmänkin heräteostos. En oo mikään hattuihminen, mutta aattelin että noita nyt näkee aika paljon kaikilla niin ehkä mullekin vois sopia. En oikeen tiedä vielä mitä oon mieltä siitä :D Tosin, ostelen muutenkin kaikkee räväkkää, enkä ostohetkellä tiedä miten tuun niitä käyttämään, mutta kyllä mä aina jotain keksin...

Perjantaina oli taas muodostelma-treenit, joiden jälkeen lähin Pinjalle laittautumaan Milonan synttäreitä varten. Ilta meni aika säädöks ja päädyttiin loppujen lopuks Baarikärpäseen viettämään synttäreitä. Teemana oli porno ja mun outfit oli tämmönen... (en nyt parempaan pystyny :D)

Mekko on vanha ostos en muista mistä.
Ruusuke Lindex 3,00€
Pitsipaita alla Lindex 19,95€
Pitsihansikkaat 70% alennuksessa eli joku pari euroo myös Lindexiltä


Illan meikki oli tämmönen:

Kärpäseen saapuessa synttärisankari tuli hakemaan mut ovelta pitsiröyhelöissä ja dildo kädessä. Jep jep. No hei, oli hauskaa, vaikka oltiinkin kärpäsessä ja meitä katottiin vähän pahalla. Mut se nyt ei oo mitään uutta :D Milona karkotti kaikki miehenalut pois heiluttelemalla Jarno-Uolevia (se sai nimen) kundien naamaan :DDIlta loppui aika lyhyeen koska olin kotona jo joskus 2. Ajattelin että saapahan nukkua normaalia enemmän, etenkin kun seuraavana aamuna piti lähteä Hämeenlinnaan sukuloimaan. Siitä ja muusta lisää myöhemmin :)


© Sebastian Johansson


© Sebastian Johansson

Ei kommentteja: