maanantai 3. lokakuuta 2011

Kantsun kuningatar

Moikka!

Viikonloppu meni ihan mukavasti. Perjantaina oli aika lämmin sää ja menin kerrankin siitä syystä hyvillä mielin treeneihin - ihanaa kun aurinko paistoi. Sieltä suuntasin aika nopeesti Kannelmäkeen työkavereiden kanssa illanviettoon. Hanna täytti vuosia ja pitihän sitä juhlistaa.

Hey there! The weekend was nice. Friday was exceptionally warm, considering it was the last day of September and the sun was the reason why I went to dance practice with a good mood for once. I went to meet my colleagues after that because it was Hanna's birthday.
Tarjolla oli itsetehtyä pizzaa, karkkia, sipsiä, boolia ym. Nam! Pitkästä aikaa mässäilin kunnolla :D Stadiinhan meidän piti lähteä, mutta ei ikinä päästy sinne asti. Päädyttiin Kantsun Britanniaan ja Karaokemestaan. Kahteen paikkaan a) joiden olemassa oloa en edes tiennyt ennen tätä iltaa, b) johon en olisi ikinä uskonut meneväni. Oon mä räkälöissä ennenkin käynyt ja joskus se on ihan hauskaa - ja nytki oli :D! Ens kerralla pitää mennä aikasemmin et kerkee laulamaan ennen ku mestat menee kiinni.

Hanna and her mom had made pizza, that tasted freakin' awesome, and ofcourse there were sweets, chips, punch etc. Yummy! We ended up staying in the area and not going to the center so we ended up going to a karaoke-bar. 

Meidän pileissä näköjään painitaan aika paljon.
Jäätiin suurin osa Hannalle yöks, mutta mullahan oli tietysti treenit seuraavana päivänä klo 12. Ei tehnyt hyvää se juoksumatto. Sydäri oli hyvin lähellä.. -.- Ajattelin olla tulevan viikonlopun ihan selvinpäin ja vaikka autolla liikenteessä, niinhän mä aina "ajattelen" mut sit käy toisin. Toivottavasti nyt osaisin olla ihan kiltisti.

Most of us stayed at Hanna's place for a night, but ofcourse I had to be in the gym at 12 o'clock the next day. It was horrible. The tredmill almost gave me a freakin' heart attack -.- 

Treenien jälkeen sillon lauantaina menin kattoo FC Atlantiksen futismatsii Lauran kanssa, kuten edellisessä postauksessa näkyykin terveiset sieltä videon muodossa. Oli vielä mahtavampi sää kuin edellisenä päivänä ja oli ihanaa köllötellä kentän laidassa. Tai noh, mä raivosin tuomareille ja huutelin niitä sokeiks, mutta joo... =) 
Sieltä otettiin Samppa mukaan matsin jälkeen ja mentiin hetkeks stadii pyörii. 

After training I went to see a football (soccer) match with Laura. The weather was even better on Saturday and I enjoyed the sun to the fullest. Afterwards we just went around town for a while...

Jakis - always in my heart. Hahah no ei, mut 
Jakiksessaki voi olla kivat maisemat, kun kattoo tarpeeks korkeelle...

En ottanut yyyyyhtään kuvia la-iltana jostain syystä, en edes asu/meikki-kuvia! Oli ihan outo ilta. Lähdettiin Sauna Calienteihin kyllä hyvissä merkeissä Lauralta... :DDDDD Hahah hellät sävelet ja silleen.

Unfortunately I didn't take any pictures Saturday night. Not even makeup and outfit photos... Weird. We had a lot of fun before going out, but the clubs didn't quite do it for us that day. 


Mutta kun päästiin tuonne uuteen Salon Rojo Tropicaliin, niiiiiii ei hyvä. Se ei ollu ihan perusklubi, muistutti vähän jotain kellarihumppamestaa ja sit siellä oli sellasia +40 v naisia salsaamassa jossain nurkassa ja joo ei. Ei ollu ihan meille. Oli siellä joitain meidän kavereita ja hyvä musiikki soi muualla, mutta ehkä meillä ei loppujen lopuks ollutkaan Sauna-fiilis :( Oltiin ihan hetki ja lähdettiin Tivoliin. Siellä oli porukkaa ihan sikana, mutta jotenki fiilis oli vähän lopahtanut, eikä me sielläkään kauaa viihdytty. Lähdettiin kerrankin ajoissa kotiin ja ehkä ihan hyvä niin välillä :)

Sunnuntaina oli hyvät pienryhmätreenit ja oon innoissani meidän tulevista keikoista!! <3 Niistä lisää infoa sitten lähempänä h-hetkiä ;))

2 kommenttia:

Maisu kirjoitti...

mä olen pettyny ada suhun. ollaan tunnettu monta vuotta ja sä et muka oo kuullu BRITANNIASTA ! ! noi on mun hoodei ja mun kantsiksia, hahaha. jos paikallises käyn ni nois,pakko myöntää :P
still love you <3

Dashanti kirjoitti...

hahaha MAIJA :D! joo pakko myöntää et toi oli semmonen never heard juttu.. sit törmäsin pariin tuttuun molemmissa paikoissa, mikä oli todella outoa! :D
pus<3