maanantai 10. lokakuuta 2011

Saisiko olla Perse-Seksiä?

Hellurei!
Viikonloppu tuli ja meni. Perjantai meni jotenki oudosti. Treffasin Lauran treenien jälkeen ja mentiin selvinpäin Tivoliin. Olin pitkästä aikaa autolla liikenteessä ja aattelin että on ihan hyvä ottaa iisisti näin kipeenä. Oli kyllä niin outoa olla selvillä vesin baarissa. Tommikin, mun ihana bartender, meinas saada sydänkohtauksen kun tilasin siltä alkoholittoman drinkin. Törmättiin kaikkiin sellasiin ihmisiin ketä oikeestaan ei oltais haluttu nähdä, joten ilta loppu aika lyhyeen ja lähdettiin kiltisti kotiin.

Hey there! Friday was weird. I went to get Laura after practice and we went out to our basic club, sober. I figured I need to take it easy cause I'm sick. My bartender, Tommi, almost had a stroke when I ordered a non-alcoholic-drink. We ran into a lot of people we didn't want to see, so we left the club early and went home.

Ennen baariin lähtöä me kiharrettiin mun letit. Se tapahtuu niin että letitetään mun leteistä lettejä ja tungetaan kaikki kattilaan, kiehuvaan veteen. Oon ehkä ennenkin maininnut tästä. Tällä kertaa tuli jättekivatkikkurat! <3

Before going to the club we curled my braids. It's done by braiding the braids and stuffing them into boiled water. I liked how they turned out this time! <3


Lauantaina oli ensinnäkin ihana sää. Kävin kaupungissa hoitamassa pari asiaa, sitten menin kotiin laittautumaan Tiian, mun vanhan luokkalaisen, synttäreitä varten. Tiia asustelee jossain Hiekkaharjun kupeessa, minne en muuten en enää ikinä mene julkisilla, koska se nainen asuu oikeesti jossain pellon keskellä! Anyways, oli hyvä porukka ja hyvät synttärit. Suunnattiin sieltä Tivoliin koko konkkaronkka (onneks takseilla).

The weather was nice on Saturday. I went to the city to take care of some things before going home and getting ready for Tiia's birthday party in the middle of nowhere. She seriously lives in the middle of a field! Anyway, it was a good party and great people. The show went on in the club..


Outfit / look of the night: 
Lauantaina Tivolissa oli ihan älyttömän hyvä meno! Ei tarttenut yhtään muistella että edellisenä iltana oli tylsää. Sain synttärisankarin jonon ohi sisään, tarjosin vähän drinkkejä että meidän Vantaalta tulleet turistit tuntis olonsa vähän mukavaks. Loppujen lopuks ollaan kaikki oltu siellä ihan örveleissä ja huudeltu vaikka mitä. Jalat tanssittiin rikki ja varmaan korkkaritkin. Tutustuin uusiin ihmisiin ja bailasin myös vanhojen kamujen kanssa. Jokatapauksessa, meillä oli hyvä boogie!!

Saturday at the club was everything else but boring! It made us forget about the previous night and we had crazy fun.


Synttärisankari kaato mustikkashottinsa pöydälle. Homma hoituu Bepanthenilla??? :D
Ufo-Ruschian on mun uus basic! Tivolissa 5,50€ Hupilupa-kortilla.Tommi vääns meille juomat nimeltä Perse-Seksi (taisi keksiä nimen siltä istumalta). Koittakaas tilata siltä jos käytte Tivolissa, katotaan muistaakse mitä se on meille myynyt ;)) Niihin tuli jotain mangoo ja jotain, ei voi muistaa mut ah, noi oli hyvii!!! <3 :D

Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu :)!
Hope you had a nice weekend too:)!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VOI ETTÄ!!!!! :):) oli niin super kivaa <3

T.Tiia

ps. tsiigaa: oon anonyymivalas xD

Dashanti kirjoitti...

Hahahahahahaaa !!! Anonyymivalas rocks! <3