perjantai 28. lokakuuta 2011

Tääl on bileet.. kaikki sileeks!

Peppar peppar ja silleen. Se ois sit taas perjantae! Hulabaloobalai. En tiedä mitä tän päivän pienryhmätreeneistä tulee, mulla on huono viba mun bebassa siitä, mutta toivotaan parasta. Muodostelmatreenitkin on illalla. Niitten jälkeen heitän auton kotiin, käväsen freeshantumassa ja olis tarkotus mennä Allulle alottelemaan iltaa. Suuntana olis joko Onnela tai Tivoli, mut ei tiedetä kumpaan mennään. Tivolissa olis tänään Jersey Shore bileet ja mähän en oikeen edes tykkää Helsingin Onnelasta.

Huomenna pitää herätä aikasin koska meillä on pienryhmän kanssa 2
keikkaa!! Yks on Vantaan Kartanonkoskella Kansainvälisessä koulussa klo 17. Se on ilmeisesti hyväntekeväisyys tapahtuma. Illalla TrueColorZin bongaa Circuksesta CLUB MURUSTA. Toivon että Circukseen tulee mahdollisimman paljon porukkaa ja tuttuja koska haluan viettää hurjan hauskan HALLOWEENIN ;)!! Yllätysvieraana TUKSU xDDDD!!!

  
Stadin viralliset Halloween bileet ovat täällä taas! Circuksessa juhlitaan Club Murun tukemana Helsingin karmivimpia Karkki- vai Keppospäiviä!

Club Muru tarjoaa jälleen parasta viihdettä, musiikkia, tanssijoita ja silmäniloa. Halloweenin kunniaksi alkuillasta on luvassa iloinen juomapolitiikka ja loppuillassakin vartin kestäviä yllätyksiä!

Illan ohjelmaan kuuluu Miss Helsinki-osakilpailu ja tapahtuman musiikista huolehtimassa Heavyweight DJs, DJ Spinny ja DJ OMG.
Hien pintaan tuo viimeistäänkin huikea True Colorz- tanssiryhmä!!!

Tule ja näe paljon kohuttu illan Karkki vai Kepponen-osio. Yllätyksiä luvassa;)

Ps. Pukeutuminen kannattaa. Jokainen teeman mukaisesti pukeutunut palkitaan! Parhaiten pukeutuneelle jotain spesiaalimpaa tiedossa.
Sunnuntaina mun kaveri lähtee Ranskaan vuodeks ja haluisin nähdä sitä ennen kuin se lähtee. Puhuttiin että veisin sen lentokentälle mut sen lento lähtee 09:20 aamulla! OMFG jos joudun oikeesti herää.. En usko että kykenen, etenkin jos oon baarissa pilkkuun asti ja kotona klo 5 aamulla.
Mun pitäis myös jeesaa mun duunikaverii Hannaa, joka haluis lainata multa jotain mekkoa johonkin vuosijuhlaan, joten sen pitäis tulla meille sovittelemaan. Lisäks mun pitäis käydä faijalla, käydä kattoo sitä kämppää ja hakee äiti lentokentältä klo 18:30. Kaikki tää sunnuntaina joka on yleensä mun lepopäivä! Se päivä kun saan nukkua pitkään, ei ole olemassa tällä viikolla. Tartten vapaata... :D Hyvää viikonlopuaaaaa!!!

Tonight I'm supposed to go out with the girls. There's a Jersey Shore party in Tivoli but we'll see which club we end up going to after dance practice. TrueColorZ has got 2 gigs tomorrow: on e at a charity event and one at Circus nightclub. Wish us luck! Sunday is going to be one hell of a day for me. It's usually the one day of the week that I can "take it easy", but now I've got all kinds of stuff to do. I should take my friend to the airport early in the morning, then my other friend is supposed come to my house and borrow a dress from me for some annual party she's attending. Then I should go see dad, I should check out the new apartment and get mom from the airport 18:30. I need a vacation ... :D Have a nice weekend!!!

2 kommenttia:

Maryanneh kirjoitti...

eiii oliks noi jersey bileet tänää.... vitsi ku en pääse, no money :(

Dashanti kirjoitti...

Jep Jerseyt oli silloin! Ens kerralla sitten ;)