keskiviikko 16. marraskuuta 2011

4,3,2,11,2,3,4... 31! Mwah! Kääk, ihanaa että teitä lukijoita on jo näin paljon !? Huomasin BlogLovinista, että teitä on tullut lisää sinnekin. Aika huikeeta ja uskomatonta, siis mulle :D Kiitos teille muruset!

1,2,3,4... 31! Mwah! Wow, there's a lot of you followers already!? I also noticed I've gained a few more readers in BlogLovin too. Wicked! I'm very suprised in a good way :D Thanks honeybunnies!

Pidettiin Lauran kanssa sunnuntaina leffa- ja herkuttelu-ilta. Vuokrattiin sellanen leffa "4,3,2,1", jonka piti olla trilleri tai jotain. Kelattiin et se on kunnon gangsterileffa, mutta ei se sitten ollutkaan. Aluks se vaikutti ihan paskalta, mutta loppujen lopuks se oli hyvä leffa :)
Otettiin mukaan mun Virosta ostettu Persikka skumppa, josta otettiin Danskun kanssa sillon SuperAlkossa maistiaisia ja todettiin että se on hyvää.
Skumpat juotiin Lauran hienoista Iittalan Essence-laseista ja taidettiin tulla vähän jurbaanaankin :D
En oo pitkään aikaan syönyt irtokarkkeja ja ähky tuli äkkiä. Onneks Dasi tuli piipahtamaan myöhemmin ja loput karkeista meni sille, eli ihan hyvään käyttöön :D

We had a movienight with Laura on Sunday and we rented a movie called "4,3,2,1". We thought it would be a cool gangster/thriller-movie but it wasn't. It was really lame in the beginning, but later on it turned out to be an interesting and good movie :)
We had some champagne, which I brought from Estonia and we ate a lot candy among some other junk.


Meitsi avas ensimmäistä kertaa skumppapullon oikealla tavalla ja onnistuneesti :D


Jackson ottaa lungisti :P

Tässä vielä tän leffan traileri:


Syy tähän skumpan nautiskeluun oli pienimuotonen vitutus siitä että runnoin mutsin autoa vahingossa parkkipaikalla. Peruutin aika isoon tolppaan ja jälki on sen näkönen että saattaa olla niin että koko takakontti pitää uusia. Mutsi on vihanen ja niin oon mäkin tietenkin itselleni, omasta huolimattomuudesta. Mutta kaikesta oppii. Ja onhan äiti helpottunut että ruttasin peltiä enkä itseäni.

The reason we opened the bottle was that I was a bit stressed out of recking mom's car on the same day. Accidents happen but this one was bigger than before and it was a stupid mistake for not concentrating enough.
For some reason I'm ready for the weekend - I wanna party! Here's my favourite partysong of the moment: LMFAO - Champagne Shower ;)

Odottelen jo jostain syystä viikonloppua innolla ja tän hetken ehdoton crazybailausbiisi on LMFAO - Champagne Shower ;)


Have a nice day!<3

Ei kommentteja: