keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Cheers to the freakin' weekend!

Sassy Saturday:
Mentiin Lauralle taas alottelemaan tyttöporukalla ja loppujen lopuks me mentiinkin kahdestaan baariin. Oltiin ihan jurrissa muutenkin niin ei haitannut mennä kahdestaan Tivoliin. Toki kun oli lauantai, siellä oli talo täynnä, meininki päällä ja meidän Tommi tiskin takana veivaamassa vartaloo ja viinaksia. Seki ihmetteli että oltiin kahdestaan :D Illan look, meikki ja outfit:

Sassy Saturday: We went to Laura's place again, to begin the night with the girls, but just the two of us ended up going to the club. We didn't mind, because we were drunk. Ofcourse it was Saturday, full-house and our bartender Tommi was working that night - so we had a good time :D My look and makeup of the night:
Meikissä käytin Sephoran palettia ja Kypros-palettia.
Ensin pohjustin luomen Sephoran vaaleimmalla sävyllä. Pronssinen sävy luomen reunassa on laitettu sen jälkeen. Sitten otin tummaa viininpunaista luomaria Kypros-paletistani ja laitoin sitä luomen ulkoreunaan. Olen huomannut, että se karisee, joten kastoin siveltimen ennen sävyn laittoa. Viimeiseksi otin kultaista Kypros-paletistani ja sekoitin sen vaalean sävyn kanssa. En levittänyt sitä kokonaan vaalean sävyn päälle, vaan tuputtelin, koska halusin väristä "valkokultaisen".


Salamalla otetut kuvat aina vähän vääristää meikkien sävyjä...


Valkoinen tunika: Warehouse ale
Nahkatakki: KappAhl
Hame: Gina Tricot
Legginsit: Lindex
Kengät: Merekeskus (Viro)

Meillä on aina Laten kanssa kunnon avautumishetket jos me ollaan kahdestaan liikenteessä ja yhtään juoneina. Räpsittiin kuvia samalla kun ihmeteltiin elämiämme ja maailman menoa :D Tottakai me bailattiin myös!

We're always a blast in a glass with Laura, but when there's just the two of us, we talk a lot and open up about life and everything even if we were in the middle of "having a good time at the club" :D Ofcourse we party hard too, don't get me wrong!Pilkun jälkeen mentiin Onnelan eteen ja törmättiin tooooosi moniin tuttuihin. Kaikki ihmetteli miks me ei oltu siellä.. Me ei oikeen olla tähän mennessä tykätty kyseisestä klubista, mutta kai siellä pitää joskus käydä. Jospa siellä ois vaikka meno muuttunut...Se on kyllä ainut paikka, mihin mulla ei oo "erikois-etuja" :D Mitä ootte mieltä Helsingin Onnelasta?


Sen jälkeen lähdettiin Lauralle parin kaverin kanssa ja meidän matka sinne kesti ikuisuuden. Olin maksanut kaverin sakon sen puolesta aikaisemmin päivällä, ettei se joutuis ongelmiin, eikä mulla ollut varaa taksiin, mutta sillä me mentiin kuitenkin. Ja maksoin siitäkin suurimman osan.. Noh, nyt oon ihan peeaa mutta ainaki meillä oli hauskaa! :D

After Tivoli we headed to Laura's place with a couple of friends who we met after the bar. It took us forever to get there. We took a taxi and I ended up paying most of it, even though I'm really short on money, blaah. Atleast we had fun :D Did you have a rough weekend?
Kun päästiin Latelle 6 aikaan aamulla, Dasi alko leikkii Dj:tä ja kuunneltiin sen musiikkia varmaan joku tunti. Muut nukahti, mutta meitä ei väsyttänyt, joten Dasi päätti että me vedettäis vielä kalsarikännit! Kuulosti hyvältä idealta sillon, mut joo ei enää ikinä... Kiskastiin Lauran joku Neilikka-Kaneli-Punkkupullo huiviin, joka maistu ihan joululta (hyi helvetti), mun Jallu pulllo ja muutama Kulta-Lonkero ja oltiin taas ihan jurbaanassa. Ainoo ongelma oli vaan että kello oli 9 aamulla ja meillä oli Dasin kanssa sen musavideoon liittyvä tapaaminen klo 16... -.-
Oli pikkasen hankalaa nousta ylös. Olo oli kuin rekalla yliajetulla... Tapaamiseen piti mennä Hesburgerin kautta, onneks se sitten suju siitä miten suju.
Kysyin: "Miks vitus meidän piti juoda eilen, mul on ihan hirvee olo...?"
"Siks koska se kuulosti hyvältä idealta sillon..." Niimpä niin.

We ended up at Laura's place around 6 am and we got a stupid idea with my friend Dasi, to start drinking again. So we got tipsy again and we went to sleep around 9 am. The idea was bad because we had a meeting at 4pm and it was about his music video, so we couldn't miss it.
I felt terrible when I woke up and Laura's place looked awful. You can imagine my motivation to go and talk about some video feeling like that... It seemed like a good idea at the time, but never again will I do that :D
The worst thing was, I couldn't go to sleep after the meeting because it was Hamza's birthday on Sunday. So I went home, took a long nap, went to his birthday and had fun. I got home around 2am and I was extremely exhausted, even more so when I had to wake up and go to work at 7am. Tiger was nice though, it was the first time in the VIP section for me... :)

Pahinta oli, etten päässyt kotiin nukkumaan sen palaverin jälkeen! Hamzalla oli nimittäin synttärit.. Menin kotiin ja nukahdin aika pitkäks aikaa, mutta sitten nousin, laittauduin pikasesti ja säntäsin Hamzan luokse - fresh to death! Meillä oli tosi hauskaa sekä Hamzalla, että Tiikerissä :) Olin muuten ensimmäistä kertaa Tigerin VIPissä :)
Voitte kuvitella miten väsyneenä menin maanantaina töihin..... -.-
Tässä mun Sunday outfit:

Niittimekko: Ashley Stewart tai Forever 21 en muista, anyway NYC
Takki: AppleBottoms Burlington CoatFactory NYC
Kaulakoru: Katukaupasta Nizzasta
Nahkalegginsit: Ashley Stewart NYC


Happy people!
Magee veski hei...Oliko rankka viikonloppu vai sopiva?

2 kommenttia:

Maryanneh kirjoitti...

aivan ihana toi sun kiiltävä takki! :)

Dashanti kirjoitti...

Ou!! Kiitos! :))