tiistai 22. marraskuuta 2011

It's Friday night and the feeling's right

Perjantaina oli mukavaa! Zuzu otti loparit töistä ja halus lähtee bailaa kunnolla pitkästä aikaa, ensimmäisenä se soittaa mulle :D "Arassa (that's what she calls me), missä sä oot, mua vituttaa lähetään ulos", joten me pyydettiin se Lauralle meidän kanssa alottelemaan. Mulla oli laivalta tuotu ja taannoin unohdettu Jaloviina pullo, joka sopi oikein hyvi tähän occasioniin :D Illan look ja meikki:
Lisäsin mun Sephoran paletilla tehtyyn silmämeikkiin Seppälästä ostettua nestemäistä turkoosia eyelineria alarajauksiksi.

Pirkko

Meillä oli niin hyvät etkobileet, ettei maltettu lähteä baariin.. Ei olla ikinä lähdetty niin myöhään liikenteeseen ja oltiin Tivolissa joskus 01:30 xDD Samppa oli siellä viettämässä synttäreitä, muistan vaan kun onnittelin sitä monta kertaa ja pyytelin anteeks et oltiin niin kännissä ja noloja - ja myöhässä :D
Anyways, oli hauskaa! :))

Anneli, Martta, Kerttu ja Teresa
(Laura, Nea, Kata, Zahra)

Komee synttärisankari ja kuumat kissat
Jooseppi

Subtitles: "Myööööhäiwfahfmadqj bygerbauf38"

Niinniin ... xD

Friday was nice! Zuzu quit her job and she wanted to go out and get wasted, so I'm the first person she calls. We asked her to come over to Laura's place with us and I had a forgotten bottle of booze, which I once brought from Estonia. It was just the right type of bottle for the occasion :D
We had a great time and we were about to let the party go on at Laura's place. However, we decided to go to Tivoli, but never have we gone that late. It was 01:30 am when we got in (bars in Finland close 03:30am). Anyways, we had fun! :))

Ei kommentteja: