sunnuntai 27. marraskuuta 2011

SeaLife

Jos pelkäät kaloja kuollaksesi tai et vain muuten vain siedä mulkosilmäisiä ja tuijottavia eläimiä, vaikka ne olisivatkin lasin takana, hyppää tämä postaus yli.
Itse pelkään kaloja kuollakseni, koska ne ovat limaisia ja ällöjä ja vaan mun mielestä kaikin puolin kammottavia. Meillä oli kuitenkin työporukkamme kanssa tiimipäivä torstaina ja päätettiin mennä yhdessä Linnanmäen SeaLifeen ja siitä jatkettiin Mamma Rosaan syömään Töölöntorin kupeeseen. Oli hauskaa! Olin yllättävän innostunut silti kuvaamaan noita kaloja!
(Tosin kävin nää kuvat läpi supernopeesti etten joudu katsomaan niitä kovin kauaa. Nään vielä painajaisia noista ällötyksistä)

If you're scared of fish, you might want to skip this post. We went to SeaLife with my colleagues to spend our teamday and after that we went to a nice restaurant called Mamma Rosa to have dinner. Fish scare me to death because they're slimy and disgusting, but I got pretty excited about taking pictures of them, so here you go!
Noi Punapiraijat tuijotti kaikki vaan yhtä sellasta "nuolija-kalaa" tuol nurkassa. Scary!


Kuningas Boa veti hirsiä...

Tää möllötys oli niiiiiiiiiiin iso et hyi stna!


Nemot on söpöjä

Kuka se sieltä tulee? Pikkuhai?Pullukka-merihevoset oli kans söpöi

Oppaan mukaan seurustelevat merihevoset tanssivat 15 min joka aamu yhdessä (pitäen toisiaan hännistä kiinni). Lisääntyessä ne tanssivat 9 tuntia :O! :D


Pikkuhai meinas pompata ulos tuolta. 
Videon alussa näkee kun isompi hai yritti tulla ulos altaasta...


Toinen pikkuhai

Koskin yhtä Merisiiliä. Se oli kova ku käpy

Tuolla on hain poikasen alku! Koskin totakin...

Tuolla oli jotain sikiöitä, jotka sätki ja liikku!!!!

Keisarihummeri. Ton voisin syödä ku siit tulee iso...


Tälläsiä hummereita en kyllä oo ennen nähnytkään :D
Mun työkaveri Iita oli ainut joka oli mun kanssa yhtä innostunut näistä :D!Mamma Rosassa oli hyvät alkupalat! Söin ankan maksaa ja jopa tykkäsin siitä! Kampasimpukka, vuohen juusto, artisokat ja muut oli myös hyviä :)


Härän marmorifilee nam!

Suklaa-unelma. Double nam!


Onkos kukaan teistä käynyt SeaLifessa tai Mamma Rosassa?

Ei kommentteja: