perjantai 9. joulukuuta 2011

Independence day dinner with my snack pack

Mentiin mun huligaaniystävien, Johnnyn, Nean ja Lauran kanssa viettämään Suomen Itsenäisyyspäivää. Menimme pienen harkinnan jälkeen Iguanaan syömään ja nautiskelemaan parille.
Otettiin Larskin kanssa Margarita-kannu littiin. Hinta oli 22€, mikä oli mun mielestä aika paljon niin laimeesta Margaritasta, mut oh well..
Johnny tilas mozzarella-tikkuja, joihin se on nyt rakastunut ja tytöt otti sen suosittelemaa Seafood Burritoa. Itse en hirveesti välittänyt kyseisestä ruoasta kun sitä maistoin, vaikka mereneläviä rakastankin syödä.
Mä tilasin jonkun sekametelisopan, hintaa oli 14€ enkä edes jaksanut syödä loppuun :D

Tuesday the 6th of December is Finalnd's Independence day, which is a holiday - that meant no work for me. So on Monday I called up the homies, Johnny, Nea and Laura, and we went to have dinner to Iguana.
Laura and I bought a margarita coktail jug for 22€, which I thought was a little bit too much for such a dilute drink but oh well..
Johnny ordered mozzarella-sticks, they are the new love of his life and the girls ordered a Seafood Burrito, that he recommended. I wasn't keen on this specific food after I tasted it the last time, even though I love to eat seafood.
I ordered mishmash of something. which I couldn't even finish eating :D It costed 14€.
Decription: First date

Mä olisin ollut ihan valmis menemään Baarikärpäseen viettämään sikamaanantaita. Kerrankin kun mulla oli vapaapäivä viikolla, mutta onneks ei menty. Mentiin Nean ja Lauran kanssa Jakikseen ja mä vedin hirsiä pitkään seuraavaan päivään. Oikeastaan siihen saakka ennen kun menin laittamaan letit illalla :) Zzzzzzz <3

I would've been ready to go to a bar, because the next day was free, but it was a good choice from us not to go. We went to Laura's with the girls and I slept really long the next day. Actually until I went to get my hair braided in the evening :) Zzzzz <3
Pakko laittaa viel nää biisit:
Dev, koska oon tykänny siit tosi paljon siitä lähtien kun löydettiin vahingossa sen biisi kesällä youtubest "Dancing In The Dark" ja Big Seanin "Ass", koska toi on vaan niin läppä ja meillä on Lauran kanssa oma versio siitä, jonka ehkä vielä kuulette täällä videon muodossa ;D
Ps. Anneli & Ritva-videoita on pyydetty paljon, we'll try and get into that ;)!

1 kommentti:

MeHa kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=qic4WUUQ_-M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hEnw14lBpCc