tiistai 24. tammikuuta 2012

Popottipopotti

Käytiin eilen Nooran kanssa Kluuvissa katsomassa mulle kenkiä Popotista. Meidän piti myös käydä Cubuksessa, mutta se näköjään unohtu kun jäätiin suustamme kiinni Alin kanssa. Mä löysin ihanat Puman kengät Popotista ja meen ostamaan ne ens viikolla kun mulla tulloo palkka! :)
I love sneakers like hello! Enkä normaalisti osta kalleimpia lenkkareita mitä löytyy, mutta nää oli mun mielestä niin kivat, että on pakko saada. Sen tietää siitä, kun katsoo peiliin ei voi lopettaa hymyilemistä! Sitä paitsi tällä jalankoolla saa niin harvoin hyvälaatusia kenkiä ostettua niin miksei kerran maksaa vähän enemmän.. Mitäs tykkäätte kengistä?

Yesterday we stopped by in Popot Sneaker Store with Noora before dance practice. We were supposed to go to Cubus also, but we stayed chatting with Ali for a while and later we forgot to go there. I found a really nice pair of shoes by Puma and I just know they're something I want, because I can't help but smile when I look at myself from the mirror with them. I'll go by them from Popot next week when it's pay day :)
I love sneakers! Normally I don't spend a lot of money on them, or atleast I don't by the most expensive ones, but these are an exception. Besides, it's kind of hard to find a nice pair sneakers for a lady like with the size of a foot like mine! So, how do you like them shoes?
Sitten alkoi olemaan aika kova nälkä, joten mentiin Memphikseen syömään. Se olikin sitten vika kerta kun siellä syön! Alkupalat oli 7e ja ne oli niin skrubuset ettei kyllä oo toista nähty..... Pääruoka oli ihan ok :)

Then we started to get a little hungry so went to Memphis to eat. That was the last time I'm eating at that place. The appetizers were ridiculous and cost 7€... 

Perus Nopo hyvällä tuulella.. 

Hungraayyy


Kiva sisustus.. ei yhtään ahdistava :D?


7€!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
Ei kommentteja: