torstai 9. helmikuuta 2012

The Believer

Olin eilen, keskiviikkona, sijaistamassa Eerikan Street alkeis- ja jatkotuntia, koska se oli kuumeessa kotona. Eilen tuli tanssittua 6,5 tuntia putkeen ja kun pääsin kotiin musta tuntui, että kuolen siihen paikkaan! Keskiviikot on mulle muutenkin aika rankkoja päiviä, koska silloin osallistun Street-tunnille, Voguing-tunnille ja Dance-tunnille, jotka on kaikki peräkkäin.
Vaikka kroppa onkin ihan paskana niin oli hauskaa ja oon aika ylpee itestäni, että jaksoin ton päivän. Huom. tulin edellisenä yönä puoli 1 aikaan kotiin sieltä leffateatterista, joten en ollut hirveesti nukkunutkaan.
Tässä nyt mun erittäin pikaiset aikaansannokset! Kommentoikaa ihmeessä :)


Yesterday I was substituting Eerika's street dance classes and with a pretty short notice I made some new choreographies for this. Wednesday's are tough days for me anyway because I go to a street dance class, voguing dance class and another dance class that are all one after another. However yesterday I danced for 6,5 hours straight up and when I finally got home around 10 pm, I felt like I was going to die. We had fun though! Check out the videos and leave a comment :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi tekisin mitä vaan et osaisin tanssii niinku sinä! :)

jenni kirjoitti...

huhhuh, 6,5h on kyllä älyttömän pitkä aika! ei kyllä varmaan itellä kunto kestäis millään :D arvostan kyllä ihmisiä jotka osaavat tanssia noin hyvin, se on lahja :)

muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-) arvontaan voi osallistua sunnuntai-iltaan asti.

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos kehuista :)!!
Jenni: Kiitos paljon pitkästä kommentista :)! Kävin osallistumassa arvontaan ;)