torstai 9. helmikuuta 2012

"Come take my hand.."

Tässä postauksessa vähän viimepäivien puuhasteluja..
Maanantaina kävin Eurokankaassa ostamassa langat ja kattelemassa Johnnylle verhoja :D Samalla bongasin mageen pinkin paljettijutun, mistä teen ehkä sellasen kivan topin ja sitten löysin neonvihreetä college-kangasta, mistä voisin tehä treeniverkkarit (joskus tulevaisuudessa, mutta en ostanut kangasta vielä)!


Kaikkee tuolta Eurokankaasta löytyykin :D?!?!


Pienryhmätreenien jälkeen treffattiin Tommi, Claudia ja Osku Kaisaniemen Memphiksessä. 


Hiukset hyvin, kaikki hyvin? :D


Tiistaina oli mukavat, vaikkakin rankat tanssitunnit! Tässä vähän videoo meidän tämänhetkisistä sarjoista:


Alkeet: Willow Smith - Fireball ft. Nicki Minaj


Sitten vähän irroteltiin jatkoryhmän kanssa Beyoncén End Of Timeen. 

Omien tuntien jälkeen olin ihan kuoleman väsynyt jostain syystä, mutta silti menin Lauran kanssa katsomaan Vuosaari-elokuvan, koska oli superpäivät - oli pakko hyödyntää tilaisuus. Leffa oli aika rankka, koskettava ja se pistää miettimään tätä meidän elämäää. Hyvä leffa, suosittelen!!Here's a post about things I've been doing for the last few days. I went to the fabric store and got some new ideas on things that I could make.  Then I posted some videos of choreographies I'm working on right now. I also went to see a new Finnish movie called Vuosaari and it was really good to my suprise =)

2 kommenttia:

Urbanuus kirjoitti...

ooh gosh just tol videol mul meni kaikki liikkeet päi sanonko mitä :D:D
ps. tomorrow ;) u know what i mean :)

Dashanti kirjoitti...

Hahahh noh mutta tiedän että vedät muuten paremmin! Yks video sinne tänne :D Ps. tomorrow what :D?? hahah oon ihan kujalla nyt!