perjantai 3. helmikuuta 2012

DTM opening 1.2.DTM GRAND OPENING !!Keskiviikkona oli DTM:n avajaiset, jonne olin päättänyt ja luvannut mennä tanssitreenien jälkeen.
Se avattiin nyt Manskulle, ilmeisesti siihen missä Opera oli joskus? En oo varma ku olin vielä alaikäinen silloin kun Opera vielä eli kulta-aikaansa ;( Kuvia ei juurikaan otettu, koska ilta oli vaan niin off the hook! Videolla kerron vähän oloissani miten ilta meni. En yleensä koskaan käy viikolla baarissa, jos seuraavana päivänä on töitä normaalisti klo 8:00, mutta tää oli kyllä omalla tavallaan ikimuistoinen ultimate crazybailausilta! :DKattokaa mitä kuumiksia ;D


Eihän Denkku vedä vertoja meidän Jennylle, mutta aika hyvä korvike, täytyy sanoa. Nyt kun ei ole käynyt homobaareissa pitkään aikaan, niin oli ihanaa käydä nyt! Seuraavana aamuna heräsin kun Johnny sanoi "Ada kello on 8 monee sä meet töihin?". Nousin saman tien ja mutisin jotain et 'ysiin', olin ihan törkeessä pöhnässä vielä, eikä tosiaankaan ollut kiva mennä töihin. Vika kerta kun teen näin.. :D Tsorge jo etukäteen, mä kiroilen vähän enemmän kun oon krapulassa, enkä oo edes katsonut tota videota läpi ennen sen lataamista tänne..Vihdoin sain ne Pumat muuten omakseni! Kiitos Alille kun varas niitä mulle niin kauan :) Love my new shoezies!


On Wednesday the 1st of February we went to DTM's opening party after dance classes. I don't usually go out during the week, especially if I have to go to work the next morning but this time I did and I'm never going to do that again! It was awful going to work hungover and it felt like I was in bits and pieces. 
We stood in the que for over an hour (in like -20 degrees) before we gave up and went to Tivoli. Tommi was working and we were freezing to death so we felt like drinking and so we did. Tivoli was great but around 1:30 we decided to try DTM one last time.. There were no more people in line and we got in right away. This night was awesome! We had so much fun. Oh yeah, I finally bought the new Puma sneakers from Popot. Thanks to Ali for keeping them reserved for me for this entire time :) Love my new shozies!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää ei ny liity mitenkää tähä postauksee mut tiiäks ku tivolis on välil niit jersey shore bileit nii onks siel ketää snookii tai situetionii tai ketää niit tyyppei siel? vai? :D

Dashanti kirjoitti...

Moi,

Umm ei siellä kyllä ketään niitä tyyppejä oo. Ei taida ihan Tivolilla olla varaa lähettää sellasia staroja jenkeistä tänne vaan bilettämään jonnekin pikku klubiin Helsinkiin ;D!