tiistai 21. helmikuuta 2012

Fifi 20v

Perjantaina vietettiin Filsanin 20v synttäreitä. Aloteltiin Malmilla jollain kertsillä, josta mentiin Tivoliin. Tivolissa on kai nykyään aina perjantaisin jotkut Slam-bileet and me no likey! Siel soi samaa musiikkia koko ajan, sellasta ihme teknojumputusta ja jengi oli ihan sekasin. Not nice - joten me vaihdettiin paikkaa ja mentiin Onnelaan :)
Illan look ja meikki:


Birtday girl Filsan & partygirl Leyla

Tommi oikeesti etsi meille kauniit koristeet drinksuihin, hahah how sweet :D!

Ja mitäpä muuta kuin perus Perse-Seksiä :)Tosiaan kun ihme musiikki tuli korvista ulos, mentiin Onnelaan ja siellä oli kieltämättä paljon parempi meno vaikkei porukkaa niin paljon kuin sanotaan vaikkapa lauantaisin :)


Mentiin kaverille jatkoille ja oli taas kiva herätä ensimmäisenä ja lähteä tehokkaisiin salitreeneihin. Lauantaina  mua sitten väsyttikin aika paljon, mutta raahasin itseni väkisin ulos (en todellakaan tiedä miksi!). Menin yksin Motelletiin koska Hamza oli töissä silloin, mutta siellä ei ollut ketään tuttuja niin häippäsin sitten vielä Onnelaan viettämään iltaa Lauran ja muiden kanssa. Oli ihan kivaa tanssia mutta vähän turha ilta, olis voinut jäädä vaan kotiin.. Nyt on vähän kipeä olo :S Ehkä pikku Sedula/klubipaussi tekis taas hyvää!


Pitää syödä hyvin että jaksaa :)!On Friday we were celebrating Filsan's 20th b-day, first in Tivoli and then in Onnela. We had fun, but I'm really starting to get sick of these same places every weekend. Helsinki is such a small city. We crashed at a friends place with Leyla and ofcourse I had to be the first one up the next day because I had to go gymtraining. I don't know why but I made myself go out on Saturday even though I knew I was tired. I went alone to Motellet because Hamza was working there, but none of my friends were there to my suprise. The at some point I made my way to Onnela. It was nice to dance with my friends but otherwise it was pretty lame. Maybe I should take a break again! =)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nyt on kyllä pakko kommentoida,että vaikka oletkin upea ja näyttävän näköinen nainen,niin saisit silmistäsi aivan uskomattoman kauniit ja intensiivisen näköiset kun opettelisit tekemään oikeaoppisen banaani-varjostuksen :) kadehdin silmiesi upeaa kissamaista muotoa,mutta harmikseni tuo sinun "varjostuksesi" jossain ohimon tienoilla luo melko suttuisen vaikutelman ... ;s

mutta muuten ... way to girl :>

Maryanneh kirjoitti...

mäkin olin tivolis perjantaina :D ei kyl mullakaa oikee se musa uponnu mut kyl sitä muutaman drinkin jälkee kuunteli.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä ensimmäisen kommetoijan kanssa. Sulla on todella kauniin muotoiset silmät, mutta sun pitäisi häivyttää luomari, mitä et tee lainkaan. Ilman häivytystä vaikutelma on todella suttuinen. :/

- tuleva maskeeraaja

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi 1: Kiitos kommentistasi. En todellakaan ole ammattilainen ja huomasin kyllä silmämeikin menneen tuona päivänä perseelleen. Meikkasin nimittäin bussissa! Pidän itselläni siitä että mulla on vahvat värit luomissa, mutta voisihan niitä joskus ihan oikein häivytettyinäkin kokeilla :)

Maryanneh: Joo ehkä mullekin olis uponnut musiikki drinksujen jälkeen, mutta synttärisankari ei kestänyt meininkiä :D

Anonyymi 2: Kiitos vinkistä, kukin tyylillään :)