tiistai 28. helmikuuta 2012

Jumpin Jumpin!


Lauantaina mentiin Zahran & Hamzan kanssa Indiedaysin Fashion Weekend-tapahtumaan Kluuviin, promottiin vähän Jumpinia ja sekoiltiin keskenämme. Yllätyksekseni, ei ollut oikeen porukkaa tuolla Kluuvissa, mutta oli ihan kiva nähdä miltä haalarit näyttää päällä hehe :D 

Mitä ootte mieltä näistä uusista muotivillityksistä eli aikuisten potkupuvuista?
Onko sinulla jo omasi? Missä kaikkialla käytät/voisit käyttää haalaria?Ihastuin totaalisesti tähän käsinmaalattuun kuvaan!


Erika Forsman maalaa käsin kaikkia hienoja juttuja ja sen teoksia pääsee katsomaan täältä!Tatskaliikkeessä sai tuona päivänä alla olevat tatskan hintaan 20€ kpl. Mun mielestä aivan järkyttävää. Siis a) kuka hullu ottais edes yhtäkään noista kuvista ja b) vielä takapuoleen ?!?!?Käytiin vähän ulkonakin hillumassa ennen kuin lähdettiin omille teille/viettämään iltaa. Huomasin muuten, että toi haalari valuu :D!
On Saturday Zahra, Hamza and I went to Indiedays Fashion Weekend happening to shoppingcenter Kluuvi. There was not a lot of people there that day, but we hanged out in our outfits, promoted Jumpin and fooled around!

What do you think about these overalls made for adults? 
Do you have your own?
Where do/would you use it?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei minkä kokonen toi sun jumpin oli mikä sul oli päälä? entä ton toisen tytön päällä? ihanan väriset:) ku oisin ittekki hankkimassa tollasen ni vähän tietäis kokoja:) kiitti

Dashanti kirjoitti...

Heippa!

Mun oli XL ja Zahralla tais olla M. Et ilmeisesti aika reilun kokoisia noi on =) Jumpinilla voi tietenkin myös sovittaa noita!

Anonyymi kirjoitti...

ei kai toi noi tiukka kuulu olla...

Dashanti kirjoitti...

No ei varmaan kuulu mutta mulleppa on! Lälläslää!